search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 14:27
MENU CLOSE

Συγγνώμη από τη ΝΔ ζητά ο Γιάνναρος που αποκάλεσε «πίθηκο» έναν μετανάστη: «Έπρεπε να είχα συγκρατηθεί…»

05.09.2019 09:00
Συγγνώμη από τη ΝΔ ζητά ο Γιάνναρος που αποκάλεσε «πίθηκο» έναν μετανάστη:  «Έπρεπε να είχα συγκρατηθεί…» - Media

 

Συγνώμη από το κόμμα του αλλά και τους φίλους του, που τους έφερε όπως λέει σε δύσκολη θέση ζητά με ανάρτησή του ο Θεόδωρος Γιάνναρος, που διεγράφη από τη Νέα Δημοκρατία γιατί αποκάλεσε έναν μετανάστη «πίθηκο».

«Αντέδρασα λάθος γιατί δεν έχω συνηθίσει να ονομάζουν τους Έλληνες φασίστες -ειδικά εκείνοι που ευεργετήθηκαν! Παρ’ όλα αυτά έπρεπε να είχα συγκρατηθεί στην πληκτρολόγηση της απάντησης! Η αντίδράση μου, όπως έγινε, σίγουρα ήταν λάνθασμένη -δε χρειάζονται δικαιολογίες!» ανέφερε, ενώ με νέα ανάρτηση προσθέτει:

«Η παρορμητικότητα μου μου στοίχισε! Οφείλω να ζητήσω συγνώμη από το κόμμα μου τη Νέα Δημοκρατία, την οποία τιμώ & από τους φίλους μου, που έφερα σε δύσκολη θέση, με αυτήν την παρορμητικότητα μου! Δεν είχα σκοπό να προσβάλω κανένα “προσφυγα”… Αντέδρασα λάθος σε υβριστικό σχόλιο! Τώρα, με καθαρό μυαλό μπορώ να πω, πως πορεύομαι στο όποιο αύριο με καθαρή τη συνείδησή μου -κρυστάλλινη! Έδωσα πολλές μάχες στη ζωή μου -μάχες με αξιοπρέπεια… άλλες τις κέρδισα άλλες τις έχασα! Όμως παρέμεινα σταθερός στα πιστεύω μου & έτσι θα συνεχίσω! Σας ευχαριστώ!»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 14:22