search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 19:32
MENU CLOSE

Ο Ερντογάν προαναγγέλει την απόκτηση και τρίτου πλοίου-γεωτρύπανου

05.09.2019 09:53
Ο Ερντογάν προαναγγέλει την απόκτηση και τρίτου πλοίου-γεωτρύπανου - Media

 

Ο Toύρος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ. Ερντογάν μιλώντας σε στελέχη του κόμματός του, ανέφερε πως «στην ανατολική Μεσόγειο σήμερα αν έχουμε λόγο, αυτό έγινε λόγω της αγοράς των πλοίων σεισμικών ερευνών αλλά και των πλοίων γεωτρήσεων. Στο παρελθόν νοικιάζαμε. Ενδέχεται να έρθει και τρίτο πλοίο γεωτρήσεων».

Συνεχίζοντας τόνισε πως «στην ανατολική Μεσόγειο δεν κοιτάμε ποιος τι λέει. Κοιτάμε το τι λέμε εμείς! Αυτή τη στιγμή τα πλοία μας είναι στην περιοχή.Όλες οι φρεγάτες μας, οι κορβέρες μας είναι σε ετοιμότητα και τα αεροσκάφη μας είναι ετοιμότητα. Κανένας δεν μπορεί να μας στερήσει από τα δικαιώματα μας. Εδώ έχει δικαιώματα η «Τουρκική Δημοκρατία της Βόρεια Κύπρου» , κι εμείς ως εγγυήτρια χώρα. έχουμε δικαίωμα να μιλάμε».

Είναι η πρώτη φορά που ο πρόεδρος της Τουρκίας προαναγγέλει ότι η χώρα του θα κάνει τρία τα πλοία γεωτρήσεων, καθώς ήδη διαθέτει το “Γιαβούζ” και το “Φατίχ”. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 19:32