search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:37
MENU CLOSE

Στο Φανάρι ο νέος διοικητής του Αγίου Όρους

05.09.2019 14:06
Στο Φανάρι ο νέος διοικητής του Αγίου Όρους - Media

 

Επίσκεψη στην έδρα του Οικουμενικού Πατριαρχείου πραγματοποίησε σήμερα ο προσφάτως διορισθείς ως νέος Πολιτικός Διοικητής του Αγίου Όρους Αθανάσιος Μαρτίνος.

Ο κ. Μαρτίνος υπέβαλε τα σέβη του προς τον Οικουμενικό Πατριάρχη και Επίσκοπο του Αγίου Όρους και ζήτησε την πατριαρχική ευλογία με την ευκαιρία της ανάληψης των νέων πολυεύθυνων καθηκόντων του.

Ο κ. Βαρθολομαίος, ο οποίος θα επισκεφθεί το Άγιον Όρος από τις 19 έως τις 22 Οκτωβρίου, ευχήθηκε στο νέο Πολιτικό Διοικητή γόνιμη και καλλίκαρπη υπηρεσία, ως εκπρόσωπο της Ελληνικής Πολιτείας στον Ιερό Άθω, αρχαίο τμήμα της Κανονικής δικαιοδοσίας του Οικουμενικού Θρόνου.

Κατά τη συνάντησή του με τον Παναγιώτατο ο κ. Μαρτίνος συνοδευόταν από τη σύζυγό του Μαρίνα, τον Δρ.Γεώργιο Πενέλη, Ομότιμο Καθηγητή Πανεπιστημίου και τη σύζυγό του, καθώς και από τον Δρ.Γρηγόριο Πενέλη.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:21