search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 21:00
MENU CLOSE

Open TV: Στο πλευρό Παυλόπουλου -Σαραντάκου η Ντόρα Κουτροκόη

05.09.2019 16:59
Open TV: Στο πλευρό Παυλόπουλου -Σαραντάκου η Ντόρα Κουτροκόη - Media

 

Η ενημερωτική εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» επιστρέφει για δεύτερη σεζόν στο κανάλι του Open TV, ξεκινώντας το πρωί της Δευτέρας 9 Σεπτεμβρίου, με το “Ώρα Ελλάδος 5.30” και συνεχίζοντας με το “Ώρα Ελλάδος 7.00”.

Η σπονδυλωτή ενημερωτική πρωινή ζώνη του ΟΡΕΝ κάνει πρεμιέρα την ερχόμενη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου με ανανεωμένη σύνθεση και ακόμη πιο μαχητικό ρεπορτάζ από την πιο πλήρη δημοσιογραφική ομάδα της πρωινής ζώνης.

Στις 5.30 το πρωί της Δευτέρας, ανοίγει την αυλαία η εκπομπή ’Ώρα Ελλάδος 5.30” με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη.

Στις 7.00 τη σκυτάλη παίρνουν οι Ακης Παυλόπουλος, Ντόρα Κουτροκόη και Γιάννης Σαραντάκος στην “Ώρα Ελλάδος 7.00”

Η εκπομπή θα φιλοξενεί προσκεκλημένους από κάθε φάσμα της πολιτικής, κοινωνικής, οικονομικής και αθλητικής ζωής, αλλά και ενότητες για τον πολιτισμό, την επιστήμη, τις τέχνες και την επιχειρηματικότητα. Παράλληλα, η εκπομπή “Ώρα Ελλάδος 7”, αξιοποιώντας το ευρύ δίκτυο ανταποκριτών σε όλο τον κόσμο που διαθέτει, θα καταγράφει όσα συμβαίνουν σε κάθε γωνιά του πλανήτη.

Η ομάδα του Open στην πρωινή ενημέρωση

Δημοσιογραφική Ομάδα: Σπύρος Φρεμεντίτης, Φάνης Καραμπατσάκης,  Ελευθερία Σπυράκη, Αδαμαντία Λιόλιου, Ηρώ Ράντου, Ιωάννα Κρομμύδα,  Ιωάννα Αρφάνη, Αντώνης Τσουμπός, Βαγγέλης Παπαδόπουλος, Μένιος Σακελλαρόπουλος

Σκηνοθέτες:  Αντωνης Περούλης, Βάνιας Βλαχοδημοτρόπουλος

Αρχισυντάκτες: Μαρία Παύλου, Γεωργία Λινάρδου.

Υπεύθυνος ενημερωτικής ζώνης: Αλέκος Βασιλόπουλος

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 21:00