search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:52
MENU CLOSE

Φθινοπωρινός ο καιρός σήμερα: Πτώση της θερμοκρασίας – Σε ποιες περιοχές θα βρέξει

06.09.2019 05:28
Φθινοπωρινός ο καιρός σήμερα: Πτώση της θερμοκρασίας - Σε ποιες περιοχές θα βρέξει - Media

 

Φθινοπωρινός θα είναι ο καιρός σήμερα, Παρασκευή, με τις βροχές να κάνουν την εμφάνισή τους σε αρκετά σημεία της χώρας.

Πιο συγκεκριμένα, βροχές θα εκδηλωθούν από το απόγευμα και μετά, βροχές σε Μακεδονία, Θράκη, δυτική Ελλάδα, Θεσσαλία, Πελοπόννησο και Κρήτη.

Ήδη από χθες ξεκίνησαν οι πρώτες βροχές στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά.

Η θερμοκρασία στις Κυκλάδες και την Κρήτη, θα πέσει οριακά κάτω από τους 30 βαθμούς, ενώ η μέγιστη θερμοκρασία στη χώρα θα είναι στους 34 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο βόρειοι τοπικά έως και 6 μποφόρ.

Διαβάστε αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού από την ΕΜΥ

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και μετά το μεσημέρι στη Μακεδονία μεμονωμένες καταιγίδες. Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 17 έως 33 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Αρχικά αίθριος, βαθμιαία όμως θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι στα ορεινά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 18 έως 34 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία στα βόρεια θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν σποραδικοί όμβροι στα ορεινά της Θεσσαλίας και της κεντρικής Στερεάς. Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά κατά τη διάρκεια της ημέρας τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 17 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στην Κρήτη τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες όπου θα εκδηλωθούν σποραδικοί όμβροι στα ορεινά. Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στις Κυκλάδες πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 21 έως 29 και στη νότια Κρήτη έως 31 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Καιρός: Γενικά αίθριος. Βαθμιαία στα νότια θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 22 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

ΑΤΤΙΚΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος. Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά κατά τη διάρκεια της ημέρας τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 22 έως 32 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και μεμονωμένες καταιγίδες. Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 και βαθμιαία νοτιοανατολικοί 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 23 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:52