search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 16:19
MENU CLOSE

Ηχηρή απάντηση Χαριλάου Τρικούπη σε Γερουλάνο

06.09.2019 12:44
Ηχηρή απάντηση Χαριλάου Τρικούπη σε Γερουλάνο  - Media

 

Ηχηρή απάντηση, με σαφή υπονοούμενα, έδωσε η Χαριλάου Τρικούπη στον Παύλο Γερουλάνο που εξέφρασε την επιθυμία να διεκδικήσει την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ.

Σύμφωνα με κύκλους της Χ. Τρικούπη η πρώτη αντίδραση ήταν η εξής:

«Οι προσωπικές φιλοδοξίες καθενός δεν είναι πάνω από τις δημοκρατικές διαδικασίες της παράταξης που οφείλουν να σέβονται όλοι.

Οσοι καλλιεργούν την εσωστρέφεια, προσφέρουν πολύ κακή υπηρεσία στην παράταξη Και εκτίθενται προσωπικά».

Υπενθυμίζεται ότι το πρωί, μιλώντας στα Παραπολιτικά Fm ο Παύλος Γερουλάνος είχε πει:

«Είναι επιτακτικό το Κίνημα Αλλαγής να επιστρέψει στις αρχές και τις στις αξίες του ΠΑΣΟΚ για να χτίσει την επόμενη μέρα, δήλωσε ο Παύλος Γερουλάνος. Ο πρώην υπουργός σημείωσε ότι το ΚΙΝΑΛ δεν έχει καταφέρει να κάνει αυτό που ξεκίνησε. Ανέφερε δε ότι τον ενδιαφέρει η διεκδίκηση της ηγεσίας του κόμματος.

Ανέφερε το ζήτημα στο ΚΙΝΑΛ και ενόψει του επικείμενου συνεδρίου, «είναι το πώς θα προχωρήσουμε μπροστά». «Το θέμα είναι να αισθανθούμε ότι είμαστε σε ένα σπίτι το οποίο μας εκφράζει», είπε χαρακτηριστικά.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 16:14