search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 11:07
MENU CLOSE

Επιχείρηση «σκούπα» στο κέντρο της Αθήνας – Επτά συλλήψεις και 86 προσαγωγές για εμπόριο ναρκωτικών

06.09.2019 12:59
Επιχείρηση «σκούπα» στο κέντρο της Αθήνας – Επτά συλλήψεις και 86 προσαγωγές για εμπόριο ναρκωτικών - Media

 

Σε επτά συλλήψεις προχώρησε η Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών κατά τη διάρκεια μιας ακόμη ειδικής δράσης που πραγματοποίησε στο κέντρο της Αθήνας, για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης, στις περιοχές γύρω από τη Νομική Σχολή, το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων, το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, τη Βαρβάκειο Αγορά, την Πλατεία Θεάτρου, καθώς και στις οδούς Χαλκοκονδύλη και Ιάσωνος, ελέγχθηκαν συνολικά 140 άτομα και προσήχθησαν 93. Από τις προσαγωγές οι 7 μετατράπηκαν σε συλλήψεις στη συνέχεια, με τις κατηγορίες της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Σημειώνεται, ότι κατασχέθηκαν μικροποσότητες ηρωίνης, κοκαΐνης, κάνναβης, sisa, καθώς και 185 φαρμακευτικά δισκία. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 11:07