search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:49
MENU CLOSE

Δολοφονία στη Ρόδο: Η «λεπτομέρεια» που «καίει» τους κατηγορούμενους

06.09.2019 13:44
Υπόθεση Τοπαλούδη: «Δεν βιάστηκε ποτέ, ήρθε με τη θέλησή της», επιμένει ο καταδικασθείς 21χρονος - Media

 

Μια ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια σχετικά με τις κινήσεις των κατηγορούμενων για τη δολοφονία της 20χρονης φοιτήτριας στη Ροδό περιείχε το πόρισμα-«γροθιά στο στομάχι» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών της Ρόδου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της δικαστικής έρευνας της υπόθεσης, οι δύο κατηγορούμενοι συναντήθηκαν τη μοιραία νύχτα αρχικά οι δυο τους και φέρονται να είχαν προαποφασίσει τον βιασμό της άτυχης φοιτήτριας και, όπως αναφέρει ρεπορτάζ του Star, ο 20χρονος Αλβανός στη συνέχεια έστειλε μήνυμα μέσω Facebook στην ανυποψίαστη φοιτήτρια, προκειμένου να συναντηθούν.

Οι δύο νεαροί κατηγορούνται ότι τη βίασαν ασκώντας πάνω της σωματική βία και απειλώντας τη με μαχαίρι και με στραγγαλισμό, σε μία προσπάθεια να την εξαναγκάσουν και σε άλλες ασελγείς πράξεις.
 
Μάλιστα, ο Ροδίτης κατηγορούμενος φέρεται μετά το έγκλημα να διέγραψε τον λογαριασμό του από το Facebook, μάλλον σε μια προσπάθεια να καλύψει κάθε σχέση του με τα εμπλεκόμενα πρόσωπα.. Στο βούλευμα αναφέρεται επίσης ότι την ώρα που το κορίτσι βασανιζόταν, αν ένας από τους δύο ήθελε να αντιδράσει, θα μπορούσε είτε να φύγει είτε να παράσχει βοήθεια στη φοιτήτρια.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24