search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 20:50
MENU CLOSE

Netflix and chill: Όλες οι σειρές που πρέπει να δείτε (Photos)

06.09.2019 15:13
Τρεις από τις καλύτερες ταινίες εποχής στο Netflix - Media

 

Πόσες φορές σου έχει τύχει να κανονίσεις να βγεις για έναν καφέ ή ακόμα και για ένα ποτό, και το μόνο που θες είναι να μείνεις στο σπίτι; Να μείνεις στο σπίτι, όμως, και να κάνεις τι; Φυσικά να ξαπλώσεις στον καναπέ σου, να πάρεις κάτι να φας και να αρχίσεις να βλέπεις ξανά και ξανά τα επεισόδια από την αγαπημένη σου σειρά.

Για τους μη έχοντες γνώση περί Netflix, πρόκειται, ίσως, για τη δημοφιλέστερη συνδρομητική υπηρεσία σειρών και ταινιών. Γι’ αυτό, λοιπόν, εάν είσαι λάτρης των σειρών, δες μερικές από τις πιο πετυχημένες σειρές που σίγουρα αξίζει να ξεκινήσεις.

La Casa De Papel

Ίσως η πιο δημοφιλή Ισπανική σειρά αυτή την περίοδο. Ένα μυστήριο άτομο, ονόματι El Professor, αποφασίζει να προσεγγίσει οκτώ κακοποιούς, ο καθένας φυσικά ξεχωριστός με τον δικό του τρόπο στις κλοπές και στην παρανομία. Στόχος τους όχι μόνο να καταλάβουν το Νομισματοκοπείο της Ισπανίας, άλλα και να τυπώσουν καινούργια χαρτονομίσματα ύψους 2. 4 δισεκατομμυρίων ευρώ, και στη συνέχεια να διαφύγουν.

13 Reasons Why

Μια σειρά που περνάει ισχυρά μηνύματα μέσω της ιστορίας μιας κοπέλας που αποφασίζει να βάλει τέλος στη ζωή της και να αυτοκτονήσει. Η πρωταγωνίστρια έχει εκφωνήσει 13 κασέτες με τους λόγους που την έκαναν να πάρει αυτή την απόφαση. Η καθεμιά κρύβει μια ιστορία και έναν άλλο υπαίτιο κάθε φορά.

Orange Is The New Black

Μια κοινωνική σειρά βασισμένη στη ζωή μιας γυναίκας που μπαίνει στην φυλακή. Η Πάιπερ είχε ερωτική σχέση με τη λαθρέμπορο ναρκωτικών Άλεξ Βος, την οποία βοηθούσε με τη διακίνηση. Χρόνια αργότερα, η Άλεξ καταδικάζεται για τις πράξεις της και καταδίδει την Παίπερ, με σκοπό να μειώσει την ποινή της. Η πλοκή περιστρέφεται γύρω από τη ζωή της στη φυλακή, τις φιλίες που θα κάνει, άλλα και τις συγκρούσεις με τις συγκρατούμενές της.

Narcos

Αστυνομική σειρά, με την πρώτη σεζόν να γυρίζεται στην Κολομβία. Παρουσιάζει μια άλλη πλευρά των εμπόρων ναρκωτικών και αναλύει τη ζωή του περίφημου Πάμπλο Εσκομπάρ, ο οποίος έγινε δισεκατομμυριούχος από την παραγωγή και τη διακίνηση κοκαΐνης.

Sherlock

Μια αστυνομική σειρά που διαδραματίζεται στο Λονδίνο. Ο Σέρλοκ Χολμς μαζί με τον συγκάτοικό του Γουάτσον, προσπαθούν να λύσουν κάποια από τα μυστήρια της πόλης. Η σειρά μεταφέρει τις ιστορίες του Σέρλοκ Χόλμς στον 21ο αιώνα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 20:48