04/03/2021 05:05:44

Άφησε τον θρόνο για την 26χρονη Ρωσίδα καλλονή και τώρα… τρέχει ο τέως βασιλιάς της Μαλαισίας

Άφησε τον θρόνο για την 26χρονη Ρωσίδα καλλονή και τώρα… τρέχει ο τέως βασιλιάς της Μαλαισίας - Media

 

Ο βασιλιάς της Μαλαισίας παράτησε τον θρόνο στα 50 του για να παντρευτεί την 26χρονη Ρωσίδα καλλονή και πρώην «Μις Μόσχα», όμως φαίνεται ότι το έχει μετανιώσει.

Ο γάμος με την Οξάνα Βοεβοντίνα έγινε στη Μόσχα, όμως τον Ιούλιο έγινε γνωστό πως ο τέως βασιλιάς πήρε διαζύγιο από την σύζυγό του ενώ ο δικηγόρος της Ρωσίδας υποστήριξε πως η πελάτισσά του δεν έχει λάβει σχετικό έγγραφο.

Με τωρινές του δηλώσεις ο τέως βασιλιάς, ο οποίος παραμένει σουλτάνος της πολιτείας Κελαντάν, αποκαλύπτει πως «μετάνιωσε για τις επιλογές που έκανε στην προσωπική του ζωή», ενώ ισχυρίζεται πως η πρώην σύζυγός του «δυσφημεί την βασιλική οικογένεια με μια σειρά ψευδών αναρτήσεων στα social media». Το ζευγάρι έχει αποκτήσει κι έναν γιο τεσσάρων μηνών.

Στη σχετική ανακοίνωση το παλάτι της Μαλαισίας αναφέρει: «Ο σουλτάνος εκφράζει την μεταμέλειά του για τις προσωπικές επιλογές που έχει κάνει στην προσωπική του ζωή, οι οποίες έχουν προκαλέσει σύγχυση στον λαό, οδηγώντας σε διαφωνίες στα social media όταν αυτά τροφοδοτούνται από αναξιόπιστες διαδόσεις».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.