search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 01:01
MENU CLOSE

Χαρίτσης: «Πατριωτική κωλοτούμπα» Μητσοτάκη για τη Συμφωνία των Πρεσπών

07.09.2019 09:12
Χαρίτσης: Ο Μητσοτάκης χειρίζεται το ζήτημα του ΠτΔ με όρους καλλιστείων - Media

 

«Ύστερα από την έξοδο της χώρας από τη μνημονιακή επιτήρηση, έχουμε τεράστιες δυνατότητες τις οποίες η νέα κυβέρνηση κατασπαταλά» σημειώνει στην εφημερίδα «Μακεδονία» ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Χαρίτσης προσθέτοντας: «Τώρα που κατακάθεται ο επικοινωνιακός εντυπωσιασμός του πρώτου μήνα, η εικόνα που προκύπτει είναι μεταξύ μετριότητας και απογοήτευσης».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ αναφερόμενος στην ατζέντα του Αλέξη Τσίπρα το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στη Θεσσαλονίκη δηλώνει: «Η δική μας ατζέντα εκκινεί από μια βαθειά αποτίμηση του κυβερνητικού έργου του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτή η αποτίμηση συνδέεται αφενός με το να δούμε αυτοκριτικά την πορεία μας και αφετέρου να καταδείξουμε το κύριο: Ότι με τη συλλογική προσπάθεια του ελληνικού λαού βγήκαμε από την εποχή της μνημονιακής επιτήρησης».

Αναφερόμενος στη Συμφωνία των Πρεσπών ο Αλέξης Χαρίτσης υποστηρίζει στην εφημερίδα «Μακεδονία» ότι «ο κύριος Μητσοτάκης έχει να μας εξηγήσει πολλά. Πριν από τις εκλογές συνέπλευσε και υποδαύλισε μια ρητορική της απόλυτης εθνικής καταστροφής… Σήμερα ο ίδιος άνθρωπος δεν κάνει κουβέντα για το θέμα.. Τι πατριωτική κωλοτούμπα είναι αυτή;».

Τέλος, μιλώντας για τον νέο ΣΥΡΙΖΑ ο Αλέξης Χαρίτσης υπογραμμίζει: «Ο νέος ΣΥΡΙΖΑ είναι ο ΣΥΡΙΖΑ της πολύτιμης-και δύσκολης-κυβερνητικής εμπειρίας και της καταγραφής της δυναμικής που καταγράφηκε στις εκλογές της 7ης Ιουλίου».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 01:01