search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 18:48
MENU CLOSE

Λαμία: Την κυνηγούσε μέσα στο Νοσοκομείο και της χτυπούσε το κεφάλι στο πάτωμα!

07.09.2019 09:19
Λαμία: Ανήλικοι μέθυσαν, έκλεψαν αυτοκίνητο και τράκαραν σε κολόνα – Χαροπαλεύει ο 15χρονος οδηγός (photos/video) - Media

 

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Παρασκευής στο Νοσοκομείο Λαμίας.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Lamianow, πρωταγωνιστές του απίστευτου περιστατικού ήταν ζευγάρι που έχει απασχολήσει πρόσφατα τις αστυνομικές αρχές με αιματηρό περιστατικό στο κέντρο της πόλης.

Αυτόπτες μάρτυρες περιγράφουν πως όλα ξεκίνησαν όταν το ζευγάρι βρισκόταν σε θάλαμο βραχείας νοσηλείας. Ξαφνικά άρχισαν να ακούγονται φωνές. Μετά το φραστικό επεισόδιο άρχισαν να πέφτουν πράγματα με τη γυναίκα να βγαίνει τρέχοντας από τον θάλαμο. Ο οξύθυμος σύντροφος, πάντα κατά τις περιγραφές, αφού την κυνήγησε και την έριξε στο πάτωμα, την βούτηξε από τα μαλλιά και της χτύπησε το κεφάλι με μανία στο έδαφος.

Πριν καλά καλά προλάβει να αντιδράσει το προσωπικό ασφαλείας -άλλωστε όλα έγιναν σε δευτερόλεπτα- πολίτες που βρέθηκαν μπροστά στο συμβάν, κατάφεραν να σταματήσουν τον “αφηνιασμένο” σύντροφο πριν συμβούν χειρότερα. 

Ο τελευταίος μάλιστα το έβαλε στα πόδια αλλά είχε ήδη κληθεί η αστυνομία που τον συνέλαβε στον εξωτερικό χώρο του Νοσοκομείου μετά από λίγο. Όσον αφορά τη γυναίκα,  αφού της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες αποχώρησε…

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 18:48