search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:56
MENU CLOSE

Τραγωδία στο Βόλο: Συνεχίζει να εργάζεται ο χειριστής του μοιραίου παιχνιδιού – Τι λέει ο δικηγόρος του

07.09.2019 09:30
Τα «γαλλικά» του εκπροσώπου της Πυροσβεστικής στον αέρα του Star (Video) - Media

 

Κανονικά συνεχίζει να εργάζεται ο 27χρονος από το Μπαγκλαντές, ο οποίος ήταν ο χειριστής του μοιραίου παιχνιδιού στον Αλμυρό Βόλου, όπου βρήκε τραγικό θάνατο η 14χρονη.

Το προσεχές διάστημα αναμένεται να πραγματοποιηθεί η πραγματογνωμοσύνη στο μοιραίο παιχνίδι, όπου έχασε τη ζωή της η 14χρονη κοπέλα, στον Αλμυρό Βόλου. 

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με το Star, ο χειριστής του παιχνιδιού συνεχίζει  κανονικά την εργασία του.

Πριν από μερικές ημέρες, ο 27χρονος από το Μπαγκλαντές βρισκόταν με το λούνα παρκ στην περιοχή της Ελασσόνας, ενώ όπως δήλωσε ο δικηγόρος του, συνεχίζει την εργασία του, αλλά παραμένει σε κακή ψυχολογική κατάσταση εξαιτίας του δυστυχήματος.

«Τον έχει στιγματίσει! Εμένα μου τηλεφωνεί 3,4, 5 φορές ημερησίως. Αισθάνεται πολύ άσχημα. Κι εγώ τον εμψυχώνω» δήλωσε ο συνήγορός του στο Star.

Η εισαγγελία Βόλου αναμένει την ολοκλήρωση της πραγματογνωμοσύνης και ύστερα θα αποφασίσει αν θα προχωρήσει ή όχι στην άσκηση ποινικών διώξεων.

«Αν υπάρχουν ευθύνες από μέρους μου να με κρεμάσουν. Θρηνώ για το κορίτσι» είχε δηλώσει η ιδιοκτήτρια του λούνα παρκ στον Αλμυρό, η οποία ζήτησε να ορίσει δικό της τεχνικό σύμβουλο.

Η οικογένεια του άτυχου κοριτσιού έχει δηλώσει ότι θα κινηθεί νομικά κατά παντός υπευθύνου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10