search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:47
MENU CLOSE

Αχαϊα: Τι έδειξε ο έλεγχος στο αυτοκίνητο του 28χρονου που σκότωσε γιαγιά και εγγόνι

07.09.2019 09:35
Αχαΐα: Συναγερμός για υπερχείλιση του Πείρου - Ανέβηκε επικίνδυνα η στάθμη του νερού - Media

 

Ολοκληρώθηκε ο έλεγχος στο αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ο 28χρονος που χτύπησε θανάσιμα γιαγιά και εγγόνι στο Αίγιο. 

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, οι ειδικοί διαπίστωσαν ότι το αυτοκίνητο δεν είχε καμία απολύτως μηχανική βλάβη που να δικαιολογεί το δυστύχημα.

Ο οδηγός φέρεται να έχασε τον έλεγχο λόγω υπερβολικής ταχύτητας. Πήγαινε περίπου με 100χλμ. Η ταχύτητα μαζί με το αλκοόλ (οι αιματολογικές είχαν δείξει 1,71 αλκοόλ στο αίμα) φαίνεται πως ήταν ο δολοφονικός συνδυασμός που έκανε τον νεαρό να χάσει τον έλεγχο του αυτοκίνητου και να κόψει το νήμα της ζωής στη γιαγιά και το μικρό αγγελούδι.

Το χρονικό της τραγωδίας στο Αίγιο

Το τροχαίο δυστύχημα συνέβη το απόγευμα της 25ης Αυγούστου στο χωριό Καμάρες Αχαΐας, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 28χρονος έφεδρος αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού παρέσυρε και σκότωσε μία 67χρονη γιαγιά με το ενός έτους εγγονάκι της, ενώ περπατούσαν στο πεζοδρόμιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες που είχε φέρει στο φως της δημοσιότητας το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ο 28χρονος οδηγός φέρεται να μπήκε στη στροφή με 100 χλμ όταν το επιτρεπόμενο όριο είναι 50 χλμ. Με αυτή την ταχύτητα έπεσε πάνω στη γιαγιά και το εγγόνι καθώς έχασε τον έλεγχο του οχήματος.

Την άτυχη γυναίκα τη χτύπησε δυο φορές. Στο φτερό του αυτοκινήτου  υπάρχει βαθούλωμα 20 -30 πόντων από το χτύπημα στην 67χρονη γιαγιά. Το αυτοκίνητο είχε κινητήρα 300 ίππων και έξι ηχεία. Όταν έχασε τον έναν τροχό κατά την πρόσκρουση έπρεπε να είχε ακινητοποιηθεί.

Το αυτοκίνητο όμως διένυσε μια απόσταση μετά το τροχαίο 3χλμ με τρεις τροχούς και με τον τέταρτο να λειτουργεί ως έλκηθρο.

Αν και αρχικές πληροφορίες ήθελαν τον νεαρό έφεδρο αξιωματικό να προσπάθησε να διαφύγει μετά το δυστύχημα πέφτοντας με το όχημά του στη θάλασσα, οι συνήγοροι υπεράσπισής του, κύριοι Α.Κούγιας και Ι.Σαμέλης το διέψευσαν, λέγοντας ότι ο εντολέας τους «προσπάθησε να αυτοκτονήσει, αυτοτιμωρούμενος με ακραίο τρόπο για το συμβάν, το οποίο προκάλεσε». Όπως ανέφεραν η μητέρα του είναι αυτή που τον έσωσε, ειδοποιώντας την αστυνομία και μη γνωρίζοντας τι ακριβώς είχε προηγηθεί.

Στο αυτοκίνητο του 28χρονου επέβαινε και μία 20χρονη κοπέλα η οποία έπαθε σοκ μετά το δυστύχημα. Πληροφορίες που είχαν μεταδοθεί από τον ΑΝΤ1, ανέφεραν ότι τη στιγμή που έγινε το τροχαίο και το καροτσάκι του μωρού να εκσφενδονίστηκε, η συνεπιβάτιδα λιποθύμησε και ο 28χρονος την άφησε στο σπίτι της. Οι πληροφορίες λένε πως οι δυο τους νωρίτερα διασκέδαζαν σε παραλιακό μαγαζί του Αιγίου.

Στην κατάθεσή της στην αστυνομία, υποστήριξε πως μετά το τροχαίο και ο οδηγός ήταν σε κατάσταση σοκ, γι’ αυτό κι έφυγε από τον τόπο της τραγωδίας.

Μόλις έγινε το τροχαίο του είπα “Σε παρακαλώ σταμάτα! Κάναμε κάτι πολύ κακό!” Εκείνος βγήκε, κοίταξε και αμέσως μετά ξαναμπήκε στο αυτοκίνητο και φύγαμε είχε αναφέρει η 20χρονη κοπέλας στις Αρχές.

Τραγική ειρωνεία; Η μητέρα του ενός έτους Γιαννάκη φέρεται να είχε κάνει  τέσσερις εξωσωματικές μέχρι να τον αποκτήσει.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:46