search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 22:17
MENU CLOSE

Ιταλία: Κατηγορείται για βιασμό 19χρονης ο γιος του Μπέπε Γκρίλο

07.09.2019 09:43
Ιταλία: Κατηγορείται για βιασμό 19χρονης ο γιος του Μπέπε Γκρίλο  - Media

 

Για βιασμό μιας 19χρονης κατηγορείται ο γιος του Μπέπε Γκρίλο, Τσίρο. 

‘Οπως αναφέρει σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας La Stampa, ο 19χορνος γιος του του ιδρυτή του Κινήματος 5 Αστέρων (M5S) είναι ύποπτος για σεξουαλική κακοποίηση συνομήλικής του, μαζί με τρεις άλλους νεαρούς άνδρες,

Η 19χρονη, που είναι μοντέλο και «κατάγεται από τη Σκανδιναβία» -σύμφωνα με την εφημερίδα- κατήγγειλε στην αστυνομία ότι βιάστηκε από τους τέσσερις νεαρούς στη βίλα του Μπέπε Γκρίλο στη Σαρδηνία, στα μέσα του περασμένου Ιούλη. 

Οι κατηγορούμενοι παραδέχονται ότι υπήρξε σεξουαλική συνεύρεση, ισχυρίζονται ωστόσο πως ό,τι έγινε έγινε με τη συγκατάθεση της κοπέλας.

Οι ιταλικές αρχές ξεκίνησαν έρευνα για την υπόθεση αφού η 19χρονη υπέβαλε μήνυση σε δικαστήριο του Μιλάνου, περίπου 10 ημέρες μετά τον καταγγελλόμενο βιασμό της.

Ο Μπέπε Γκρίλο ίδρυσε το 2009 το M5S, το οποίο στις βουλευτικές εκλογές του Μαρτίου του 2018 αναδείχθηκε πρώτο κόμμα, με ποσοστό άνω του 32%. Από τον Ιούνιο του ίδιου έτους συγκυβερνά την Ιταλία, αρχικά με τη Λέγκα και, από αυτήν την εβδομάδα, με το Δημοκρατικό Κόμμα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 22:16