search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:52
MENU CLOSE

Iνδία: 73χρονη γέννησε δίδυμα – Έπαθε εγκεφαλικό ο 82χρονος πατέρας τους από τη χαρά του

07.09.2019 10:13
zeugari.png

 

Δίδυμα κοριτσάκι γέννησε μια 73χρονη στη νότια Ινδία μετά από εξωσωματική.

Τα μωρά ήρθαν στον κόσμο με καισαρική την Πέμπτη και χαίρουν άκρας υγείας. Καλά στην υγεία της είναι και η ηλικιωμένη μητέρα, η Μανγκαγιάμα Γιαραμάτι, όχι όμως και ο 82χρονος σύζυγός της, ο Σιταράμα Ρατζαράο, ο οποίος υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο από τη χωρά που πήρε και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

«Είμαστε απίστευτα χαρούμενοι», είχε δηλώσει ο 82χρονος στο BBC Telegu λίγες ώρες μετά τη γέννηση των παιδιών του.

Όταν τον ρώτησαν ποιος θα φροντίσει τα μωρά αν συμβεί κάτι στους ίδιους, λόγω της προχωρημένης ηλικίας τους, απάντησε: «Τίποτα δεν είναι στο χέρι μας. Ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει. Όλα είναι στα χέρια του Θεού».

Από την πλευρά της η 73χρονη έκανε λόγο για την πιο ευτυχισμένη στιγμή στη ζωή της, εξηγώντας ότι με τον σύζυγό της ανέκαθεν ήθελαν να αποκτήσουν παιδιά αλλά δεν τα είχαν καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια με αποτέλεσμα να αισθάνονταν στιγματισμένοι στο χωριό τους.

“Προσπαθήσαμε πολλές φορές και είδαμε αμέτρητους γιατρούς (…) για αυτό αυτή είναι η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μου”, είπε η 73χρονη.

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:52