search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 13:30
MENU CLOSE

Κυμπουρόπουλος: Μεγαλείο και αίγλη στη ΔΕΘ

07.09.2019 10:15
Κυμπουρόπουλος για τον Παναγιώτη Ραφαήλ:  Οφείλω, ως γιατρός, πολιτικός και πάσχων από την ίδια ασθένεια, να τοποθετηθώ και δημόσια - Media

 

“Είναι πολύ μεγάλη η χαρά που βρίσκομαι εδώ. Μια Διεθνής Έκθεση η οποία αναδεικνύει την όμορφη Θεσσαλονίκη και γενικότερα την Ελλάδα και περιμένουμε φέτος να αναδειχθεί το θέμα που υπάρχει με τις διεθνείς σχέσεις και την Ελλάδα” δήλωσε στο “Πρακτορείο 104.9” ο ευρωβουλευτής της ΝΔ, Στέλιος Κυμπουρόπουλος.

Με δεδομένο ότι ο κ. Κυμπουρόπουλος επισκέπτεται για πρώτη φορά τη ΔΕΘ είπε: “Βλέπω όλο αυτό το μεγαλείο με αυτή την αίγλη που παρουσιάστηκε από τη μεριά της Ελλάδας”.

Ερωτηθείς σχετικά, ο ευρωβουλευτής της ΝΔ είπε ότι “ο πρωθυπουργός αναμένεται να κάνει αυτό που έχει συνηθίσει να κάνει και ως αξιωματική αντιπολίτευση, να μιλάει με μεστό λόγο, με δεδομένα, τα οποία είναι κοστολογημένα και να μπορεί να παρουσιάσει ένα πρόγραμμα στους πολίτες το οποίο μπορεί να κριθεί και να αξιολογηθεί την επόμενη χρονιά”.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 13:30