search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 12:58
MENU CLOSE

Ανδρέας Γεωργίου: Περάσαμε από δοκιμασίες, αλλά είδαμε ότι δε μας «σπάει» τίποτα

07.09.2019 11:24
Ανδρέας Γεωργίου: Περάσαμε από δοκιμασίες, αλλά είδαμε ότι δε μας «σπάει» τίποτα - Media

 

Ο Ανδρέας Γεωργίου στάζει… μέλι όταν μιλάει για τους στενούς συνεργάτες του εδώ και εννέα χρόνια, Βάνα Δημητρίου και Κούλλη Νικολάου και τώρα υπογράφουν μαζί τη νέα σειρά 8 Λέξεις. 

Οι τρεις τους είναι οι δημιουργοί των επιτυχιών και είναι φυσικό να είναι δεμένοι σαν μία γροθιά, έστω και αν έχουν περάσει τόσα χρόνια συνεργασίας μαζί.

Γι’ αυτό και στην ερώτηση για το μυστικό της συνεργασίας τους, ο Ανδρέας Γεωργίου μόνο γλυκά λόγια έχει να πει για τους πιο δικούς του ανθρώπους. Όσο για τις τυχόν διαφωνίες τους; Διαβάστε τι απάντησε σε συνέντευξή του…

Δεν υπάρχει κάποιο μυστικό. Εμείς οι τρεις έπρεπε να συναντηθούμε. Αισθάνομαι ότι είναι γονείς μου. Είμαστε πάντα και σε προσωπικό επίπεδο πια οικογένεια, αν αντιμετωπίζω πρόβλημα εκτός δουλειάς, οι άλλοι δύο είναι εκεί για τον έναν. Όταν υπάρχουν διαφορές, δεν υπάρχει ένταση.

Θα τις συζητήσουμε πάντα γιατί μας ενδιαφέρει να είμαστε καλά μεταξύ μας. Δεν έχουμε έρθει σε ρήξη ποτέ και είμαστε μαζί 8 χρόνια. Είναι ο 9ος χρόνος τώρα και είναι σημαδιακό γιατί στα 8 χρόνια κάναμε τις «8 Λέξεις».

Αισθάνομαι ότι δεν υπάρχει τίποτα που να μπορεί να μας χωρίσει. Υπήρξαν αφορμές αυτά τα χρόνια που θα μπορούσαμε να χωρίσουμε. Υπήρξαν εξωτερικοί παράγοντες που θα μπορούσαν να επηρεάσουν τη σχέση μας. Περάσαμε από δοκιμασίες, αλλά είδαμε ότι δε μας «σπάει» τίποτα.

Πηγή: 7μέρες TV

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 12:56