search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:04
MENU CLOSE

Αποχωρεί από το The Voice ο Κωστής Μαραβέγιας – Οι λόγοι που τον οδήγησαν στην απόφασή του

07.09.2019 11:56
Αποχωρεί από το The Voice ο Κωστής Μαραβέγιας - Οι λόγοι που τον οδήγησαν στην απόφασή του - Media

 

Την απόφασή του να αποχωρήσει από τη θέση του coach στο talent show του ΣΚΑΪ, The Voice, γνωστοποίησε -μέσω Facebook- ο δημοφιλής τραγουδοποιός Κωστής Μαραβέγιας. 

Ο μεγάλος νικητής των τριών κύκλων του The Voice, αφού ευχαρίστησε τους συντελεστές του παιχνιδιού, τους υπόλοιπους καλλιτέχνες που κάθονται στις κόκκινες καρέκλες, Πάνο Μουζουράκη, Σάκη Ρουβά και Έλενα Παπαρίζου, αλλά και τους τηλεθεατές για τη στήριξή τους, εξήγησε πως έλαβε τη συγκεκριμένη απόφαση καθώς ένα όνειρο ζωής έχει μπει σε τροχιά υλοποίησης κι έχει λαχτάρα και προσμονή που θα αφοσιωθεί σε αυτό».

Η ανάρτηση στο Facebook:

«Μετά από τρία χρόνια της αρχικής πρότασης από την Άλκηστη Μαραγκουδάκη και με την τότε καθοριστική προτροπή του φίλου μου και αδελφού Πάνου, της εταιρείας μου Minos-ΕΜΙ και των αγαπημένων μου συναδέλφων που με ενθάρρυναν για την πρώτη μου συμμετοχή στο Voice, ήρθε η στιγμή να κλείσει αυτός ο κύκλος.
Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά, όλους τους συμμετέχοντες που με διάλεξαν σαν κόουτς, κάθε μα κάθε φορά ένιωθα τεράστια τιμή αλλά και ευθύνη να τους βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις, έμαθα πολλά από εκείνους, απέκτησα καλούς φίλους και θα θυμάμαι τις πρόβες μας, τα τσιμπούσια μας και τις λίγες αλλά πραγματικές κοινές συναυλίες μας μπροστά σε κοινό.

Επίσης την Έλενα, τον Γιώργο, τον Πάνο και τον Σάκη για την καλύτερη παρέα που είχα ποτέ μπροστά σε κάμερες, κάτι καθόλου απλό και αυτονόητο, δεδομένης της ιδιαίτερης συνθήκης του τηλεοπτικού πλατό.

Τον πάντα χαμογελαστό και φανταστικό vocal coach Νίκο Ρουσάκη.

Τον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι, την παραγωγή της εκπομπής, τον μαέστρο Τόνυ και τους απίθανους μουσικούς του.

Τον Γιάννη, τον Γιώργο και την Λεμονιά που με πήραν αγκαλιά ανάμεσα στα κομφετί της νίκης τους και με σήκωσαν ψηλά.

Όλους τους τηλεθεατές, εσάς που με στηρίξατε και μου δώσατε τόσες συγκινήσεις.

Τα καλύτερα έρχονται.

Ένα όνειρο ζωής έχει μπει σε τροχιά υλοποίησης κι έχω λαχτάρα και προσμονή που θα αφοσιωθώ σε αυτό.
Θα σας το ανακοινώσω σε κάποιους μήνες και θα μοιραστώ μαζί σας κάθε μου βήμα.».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:59