search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 02:34
MENU CLOSE

Δημοσιογράφος της RAI σε Σαλβίνι: Σε 6 μήνες θα τινάξεις τα μυαλά σου στον αέρα

07.09.2019 12:04
Σικελία: Αναβολή στην υπόθεση του Ματέο Σαλβίνι - Είχε αφήσει για πέντε ημέρες σε καράβι 133 μετανάστες - Media

 

Σάλο έχει προκαλέσει στην Ιταλία η ανάρτηση δημοσιογράφου της RAI, στο Facebook, για τον Ματέο Σαλβίνι.

Πρόκειται για την ανάρτηση του Φάμπιο Σανφιλίπο, ο οποίος προέβλεψε ότι ο Σαλβίνι θα αυτοκτονήσει σε έξι μήνες, έπειτα από την αποτυχημένη προσπάθειά του να προκαλέσει εκλογές, όταν απέσυρε τη Λέγκα από τον κυβερνητικό συνασπισμό με το Κίνημα των Πέντε Αστέρων.

Αυτή η κίνηση του δημοσιογράφου της RAI προκάλεσε κύμα συμπαράστασης προς τον πρώην υπουργό Εσωτερικών της Ιταλίας, αλλά και έρευνα σε βάρος του Σανφιλίπο από την ιταλική δημόσια ραδιοφωνία.

Η ανάρτηση που …εξαφανίστηκε

«Χάθηκες μόνος σου. Θα χάσεις από 20 έως 25% στις προθέσεις ψήφου, το ξέρεις; Και τι θα κάνεις; Δεν έχεις δουλειά, δεν ξέρεις να κάνεις τίποτα, δεν έχεις έδρα ευρωβουλευτή, έχασες το πόστο του υπουργού», έγραψε ο δημοσιογράφος στην ανάρτηση στο Facebook για τον Σαλβίνι, σύμφωνα με την La Repubblica. Στη συνέχεια, ο Σανφιλίπο τη διέγραψε.

«Είναι αλήθεια ότι είσαι στο Κοινοβούλιο αλλά με τη ζωή που είχες συνηθίσει να ζεις, μέσα σε έξι μήνες θα τινάξεις τα μυαλά σου στον αέρα εχθρέ μου», έγραψε ακόμη. «Ενα όριο ευπρέπειας και ανθρώπινου σεβασμού θα έπρεπε να τηρηθεί από αυτόν τον δημοσιογράφο της RAI», ήταν το σχόλιο του πρώην πρωθυπουργού της Ιταλίας, Ματέο Ρέντσι. «Ενας άνθρωπος που πληρώνεται με τα χρήματα των Ιταλών και αναφέρεται στην αυτοκτονία ενός αντιπάλου πρέπει να αισθάνεται ντροπή», συμπλήρωσε. 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:48