search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 11:15
MENU CLOSE

Μίνα Αρναούτη: Νέο μήνυμα για τη νύχτα που χάθηκε ο Παντελής Παντελίδης

07.09.2019 13:55
Μίνα Αρναούτη: Νέο μήνυμα για τη νύχτα που χάθηκε ο Παντελής Παντελίδης - Media

 

Οι πληγές από τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη δεν έχουν επουλωθεί και τα διάφορα σχόλια για εκείνο το βράδυ παραμένουν.

Η Μίνα Αρναούτη, η μία από τις δύο κοπέλες που ήταν μαζί του εκείνο το βράδυ, δέχεται τα περισσότερα μηνύματα… αμφιβολίας για το τι συνέβη και ξεσπά μέσα από τη σελίδα της στο Facebook.

«Αφού δεν οδηγούσε ο Παντελίδης -όπως θέλετε να πιστεύετε -πώς μπήκα σε αμάξι που οδηγούσε εκείνος μεθυσμένος -σύμφωνα πάλι με όσα μου χρεώνετε- ρε παιδιά;
Ποια είμαι ο Τσακ Νόρις;

Αποφασίστε επιτέλους γιατί τα δικαστήρια μάλλον είναι άχρηστα για στους δικαστές του πληκτρολογίου. (Να θυμίσω ότι η υπόθεση έχει πάει αρχείο με οδηγό τον Παντελή και από τον εισαγγελέα Εφετών)

Επίσης όλη μέρα κάθεστε και στέλνετε μηνύματα και γράφετε σχόλια κάτω από φωτογραφίες μου για να με προκαλείτε να απαντήσω και όταν νευριάσω και απαντήσω λέτε «γιατί ασχολείσαι»! Είναι φοβερό όλο αυτό το χάλι!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Πηγή: znews.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 11:15