search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:46
MENU CLOSE

Σορμπέ καρπούζι, με κρασί

08.09.2019 10:29
sorbe.jpg

 

Υλικά

    Καρπούζι
    Ecco Domani Pinot Grigio
    Φρέσκος βασιλικός
    Μέλι καστανιάς
    Θαλασσινό αλάτι Maldon

Εκτέλεση

  • Κόβουμε σε φέτες ένα γλυκό καρπούζι και καψαλίζουμε τις άκρες για να αναπτύξει μία καπνιστή γεύση
  • Πολτοποιούμε το καρπούζι και προσθέτουμε, το μέλι καστανιάς μαζί με τον φρέσκο βασιλικό
  • Ενώ τα πολτοποιούμε όλα μαζί προσθέτουμε λίγο θαλασσινό αλάτι και 2,5 κούπες Pinot Grigio.

Μόλις το μείγμα ενοποιηθεί πλήρως, το απλώνουμε σε ένα ρηχό ταψί και το παγώνουμε επί 3,5 ώρες, το αφαιρούμε κάθε 30 με 40 λεπτά από την κατάψυξη και το ανακατώνουμε
Μόλις το μείγμα έχει την υφή που επιθυμούμε, το σερβίρουμε

Το διακοσμούμε με φύλλα βασιλικού

iefimerida.gr 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:46