15/09/2019 14:17:48

Σορμπέ καρπούζι, με κρασί

Σορμπέ καρπούζι, με κρασί - Media

 

Υλικά

    Καρπούζι
    Ecco Domani Pinot Grigio
    Φρέσκος βασιλικός
    Μέλι καστανιάς
    Θαλασσινό αλάτι Maldon

Εκτέλεση

  • Κόβουμε σε φέτες ένα γλυκό καρπούζι και καψαλίζουμε τις άκρες για να αναπτύξει μία καπνιστή γεύση
  • Πολτοποιούμε το καρπούζι και προσθέτουμε, το μέλι καστανιάς μαζί με τον φρέσκο βασιλικό
  • Ενώ τα πολτοποιούμε όλα μαζί προσθέτουμε λίγο θαλασσινό αλάτι και 2,5 κούπες Pinot Grigio.

Μόλις το μείγμα ενοποιηθεί πλήρως, το απλώνουμε σε ένα ρηχό ταψί και το παγώνουμε επί 3,5 ώρες, το αφαιρούμε κάθε 30 με 40 λεπτά από την κατάψυξη και το ανακατώνουμε
Μόλις το μείγμα έχει την υφή που επιθυμούμε, το σερβίρουμε

Το διακοσμούμε με φύλλα βασιλικού

iefimerida.gr 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.