search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 14:19
MENU CLOSE

Μίνα Αρναούτη: Τραύματα, αίματα, ασθενοφόρο – Ουρλιάζω ο Παντελής δεν μιλάει… (Photos)

08.09.2019 11:06
Μίνα Αρναούτη: Νέο μήνυμα για τη νύχτα που χάθηκε ο Παντελής Παντελίδης - Media

 

Ένα μακροσκελές κείμενο, όπου περιγράφει τις στιγμές που έζησε στο τραγικό τροχαίο με τον τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Μίνα Αρναούτη.

«Προσπαθώ να τους πω ότι πρέπει να βγω από το αμάξι. Δεν βλέπω πουθενά τον Παντελή. Φωνάζω βγάλτε τον, σώστε τον!» αποκαλύπτει η Μίνα Αρναούτη, αναφερόμενη στα πρώτα δραματικά λεπτά. 

 

Το ξέσπασμα

«Έπρεπε να με είχατε στηρίξει, έπρεπε να μου είχατε συμπαρασταθεί». 

Η νεαρή γυναίκα ξεσπά για τις κατηγορίες σε βάρος της μετά το μοιραίο περιστατικό.

«Επιζητώ απλά την ζωή μου πίσω»

«Δεν σκεφτήκατε ποτέ αν επιζητώ απλά την ζωή μου πίσω. Δεν περιμένω να φτιαχτώ από ένα ατύχημα ούτε να γίνω συμπαθής! Δεν έχω ανάγκη κανέναν», γράφει, μεταξύ άλλων.  

«Στέκομαι χωρίς δεκανίκια. Δεν αντέχω να είμαι με τίποτα και με κανέναν που βαραίνει την ψυχή μου η παρουσία του, δεν με χαραμίζω για χρήματα και για αγαθά. Αν ήταν έτσι θα είχα παντρευτεί έναν χορηγό, θα είχα ένα αμάξι κι ένα σπίτι και έναν να με πηγαίνει στο ραντεβού με τους γιατρούς. Δεν έχω! Είναι επιλογή μου να περιμένω κάποιον που δεν θα φοβάται – όπως κι εγώ – να ζει μόνος του, να μην με έχει ανάγκη, αλλά και να μη μπορεί χωρίς εμένα. Απεχθάνομαι τις εξαρτήσεις, ποτό, τσιγάρο, ναρκωτικά και συναισθηματικούς εκβιαστές», σημειώνει. 

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 14:18