search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 22:58
MENU CLOSE

Στην Elite του Netflix η Φουρέιρα με το Fuego (Video)

08.09.2019 11:28
Πιο αποκαλυπτική από ποτέ η Ελένη Φουρέιρα – Η εξομολόγηση που την έφερε σε αμηχανία (Video) - Media

 

Την απήχηση της Ελένης Φουρέιρα και των τραγουδιών της στην Ευρώπη επιβεβαιώνει η επιλογή του «Fuego» από τους παραγωγούς επιτυχημένης σειράς του Netflix.

Το Fuego «ντύνει» μια από τις σκηνές της δημοφιλούς ισπανικής παραγωγής, «Elite», που περιλαμβάνεται στο 6ο επεισόδιο του 2ου κύκλου.

 

Μάλιστα, η σκηνή γυρίστηκε στο Teatro Barcelo της Μαδρίτης, ένα από τα μέρη όπου η Ελένη Φουρέιρα έχει κάνει sold out εμφανίσεις στο πλαίσιο της πολύμηνης ευρωπαϊκής της περιοδείας, που συνεχίζεται για περισσότερο από ένα χρόνο.

Αυτή δεν είναι η πρώτη «παρουσία» της Ελένης Φουρέιρα στο Netflix. Τον περασμένο Μάιο, η καλλιτέχνης – που κυκλοφόρησε πρόσφατα κυκλοφόρησε συνεργασία έκπληξη με τον Lil Barty από την Panik Records- πρωταγωνίστησε σε spot του Netflix Espana για τον τελικό της Eurovision, το οποίο ήταν εμπνευσμένο από το «La Casa de Papel». 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 22:57