search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:40
MENU CLOSE

Βλάβη στο καταμαράν «Flying Cat 3» – Ματαιώθηκε το πρωινό δρομολόγιο για Πόρο-Ύδρα-Σπέτσες

08.09.2019 13:51
Ρωσία: Κατέρρευσε πάγος σε καταρράκτη στην Καμτσάτκα – Ένας νεκρός και τρεις τραυματίες (Photos) - Media

 

Δεν πραγματοποίησε το πρωινό προγραμματισμένο δρομολόγιο από Πειραιά για Πόρο – Ύδρα – Σπέτσες το ταχύπλοο καταμαράν «Flying Cat 3» λόγω βλάβης στην αριστερή κύρια μηχανή.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή απαγορεύτηκε ο απόπλους του ανωτέρω πλοίου μέχρι αποκατάστασης της βλάβης και προσκόμισης βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα.

Το ανωτέρω πλοίο, που επρόκειτο να επιβιβάσει 160 επιβάτες και 16 μέλη πληρώματος, είχε εγκεκριμένο προγραμματισμένο δρομολόγιο από λιμένα Πειραιά προς λιμένες Πόρου, Ύδρας και Σπετσών, το οποίο παρέμεινε ανεκτέλεστο, ενώ οι επιβάτες του προωθήθηκαν στον προορισμό τους με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας.

Μετά από την αποκατάσταση της βλάβης και την προσκόμιση του σχετικού βεβαιωτικού από το νηογνώμονα που το παρακολουθεί, επετράπη ο απόπλους του πλοίου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:37