search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:08
MENU CLOSE

Χατζηδάκης: Δεν θα δώσουμε συγχωροχάρτι στον ΣΥΡΙΖΑ για τη ΔΕΗ

08.09.2019 14:24
Χατζηδάκης για ΔΕΗ: Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πρωτογενές πλεόνασμα θράσους - Media

 

«Ο ΣΥΡΙΖΑ αντί να καταγγέλλει, οφείλει να εξηγήσει: Πώς, ενώ παρέλαβε μία επιχείρηση με 90 εκατ. κέρδη, την παρέδωσε με 900 εκατ. ζημιές. Πώς στα χρόνια του η ΔΕΗ έχασε το 83% της μετοχικής της αξίας», δηλώνει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής» ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστής Χατζηδάκης σημειώνοντας επίσης ότι «δεν θα δώσουμε κανένα συγχωροχάρτι στον ΣΥΡΙΖΑ για τη ΔΕΗ».

Ο κ. Χατζηδάκης αναφερόμενος στη ΔΕΘ λέει πως «στέλνουμε μήνυμα ότι μετά από δέκα χρόνια κρίσης η Ελλάδα αλλάζει σελίδα» και εξηγεί: «Οι επιτυχημένες επισκέψεις του πρωθυπουργού στη Γαλλία, τη Γερμανία και την Ολλανδία, δείχνουν ότι η χώρα βγαίνει σιγά-σιγά από τον ιδιότυπο θάλαμο υγειονομικής απομόνωσης όπου την είχε τοποθετήσει ο ΣΥΡΙΖΑ. Στέλνουμε, λοιπόν, μήνυμα και στους Έλληνες που έμεινα εδώ και πάλεψαν, αλλά και στα χιλιάδες μυαλά που έφυγαν στο εξωτερικό και σκέφτονται να επιστρέψουν, ότι η Ελλάδα θα τα καταφέρει».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:08