search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:27
MENU CLOSE

Μυρτώ Αλικάκη: Ξεκίνησα ψυχανάλυση ύστερα από την απώλεια του πατέρα μου

08.09.2019 16:06
«Ένιωσα ότι αν μπορούσαν να μου κάνουν βουντού (...)» - Η Μυρτώ Αλικάκη εξηγεί γιατί έχει μπλοκάρει δύο άτομα στο Instagram - Media

 

 

Για την απόφασή της να ξεκινήσει ψυχανάλυση, όταν “έχασε” τον μπαμπά της, μίλησε -μεταξύ άλλων στο ένθετο «ENJOY» της «Κυριακάτικης Δημοκρατίας»- η Μυρτώ Αλικάκη. 

Διάβασα σε μια συνέντευξή σου ότι έχεις κάνει ψυχανάλυση μετά την απώλεια του πατέρα σου. Όσο κουβεντιάζουμε, καταλαβαίνω ότι έχεις κάνει πολύ καλή δουλειά με αυτό που λέμε αυτογνωσία.

«Ναι, την ψυχανάλυση την ξεκίνησα στα 27, ύστερα από την απώλεια του πατέρα μου. Έβλεπα ότι μέσα στην καθημερινότητά μου δεν λειτουργούσα σωστά γιατί έκρυβα τον πόνο μου, τον θυμό μου, την οργή μου για να μη στεναχωρήσω τα δικά μου άτομα ή να μη δείξω ευάλωτη. Έτσι, αποφάσισα να απευθυνθώ σε έναν ειδικό», απάντησε η δημοφιλής ηθοποιός.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:27