search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:14
MENU CLOSE

Κρήτη: Κλείνει 17 χρόνια στη θέση προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου, εξελέγη για άλλη μια θητεία!

08.09.2019 17:57
Κρήτη: Κλείνει 17 χρόνια στη θέση προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου, εξελέγη για άλλη μια θητεία! - Media

 

Ούτε ένα ούτε δύο αλλά δεκαεπτά ολόκληρα χρόνια συμπληρώνει στην προεδρία του Δημοτικού Συμβουλίου Μυλοποτάμου Κρήτης τοπικός αιρετός, ο οποίος εξελέγη για μία ακόμα θητεία στην ίδια θέση.

Πρόκειται για τον Μανούσο Κλάδο ο οποίο αναλαμβάνει πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου για 9η θητεία, χωρίς ο ίδιος να μπορεί να κρύψει τη συγκίνησή του για την υποστήριξη των συμπολιτών του και την εμπιστοσύνη του δημάρχου.

Σε ανάρτησή του στα social media ο κ. Κλάδος αναφέρει:

«ΠΑΜΕ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ…..

Έκλεισα 17 χρόνια στον θώκο του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου και με επανεξέλεξαν σήμερα για 9η φορά και με άλλα δύο χρόνια στην ίδια τιμητική θέση. Ευχαριστώ τον Δήμαρχο κ. Δημήτρη Κόκκινο για την πρόταση και τους δημοτικούς συμβούλους και των δύο παρατάξεων για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου. Δεσμεύομαι πως θα καταβάλλω κάθε προσπάθεια για να ανταποκριθώ με ευσυνειδησία και αξιοπρέπεια στον θεσμό και στα καθήκοντα μου. Ευχαριστώ και καλή θητεία σε όλους στον δήμο μας αλλά και στους λοιπούς δήμους και περιφέρειες.»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:00