search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:06
MENU CLOSE

Χαρίτσης: Η ΝΔ απορρίπτει τον μηχανισμό μας που εξασφάλιζε μείωση πλεονασμάτων από το 2020

08.09.2019 18:07
Χαρίτσης: Η κυβέρνηση υλοποιεί εν μέσω πανδημίας το αντικοινωνικό της σχέδιο - Media

 

Για “λεκτικά παιχνίδια” προκειμένου να δικαιολογήσει την απόφασή της να μη χρησιμοποιήσει τον δημοσιονομικό μηχανισμό που πρότεινε ο ΣΥΡΙΖΑ για τα πλεονάσματα κατηγορεί την κυβέρνηση ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Χαρίτσης.

“Κατανοούμε τη δυσκολία του κυβερνητικού εκπροσώπου να υπερασπιστεί την επιλογή του κ. Μητσοτάκη που παραπέμπει τη μείωση των πλεονασμάτων κάπου ανάμεσα στο μακρινό και στο πολύ μακρινό μέλλον και αφού εφαρμόσει ένα δικό του μνημόνιο,” σημειώνει ο κ. Χαρίτσης με δήλωσή του.

“Η πραγματικότητα, όμως, είναι αμείλικτη: η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ πέτυχε τη μείωση των πλεονασμάτων από το 2020 με έναν δημοσιονομικό μηχανισμό που εγγυόταν τα χρήματα των εταίρων.”

“Η κυβέρνηση της ΝΔ αποφάσισε να μη χρησιμοποιήσει αυτόν τον μηχανισμό. Και τώρα καταφεύγει σε λεκτικά παιχνίδια για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα,” καταλήγει ο κ. Χαρίτσης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:06