search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 23:04
MENU CLOSE

Κρήτη: Διέσωσαν τουρίστες που χάθηκαν σε φαράγγι

09.09.2019 05:56
Κρήτη: Διέσωσαν τουρίστες που χάθηκαν σε φαράγγι   - Media

 

Δύο περιστατικά διάσωσης τουριστών κλήθηκε να αντιμετωπίσει η Πυροσβεστική στη Σητεία Κρήτης και το φαράγγι του Ρίχτη.

Όπως αναφέρει το iefimerida, αρχικά χθες το μεσημέρι δέχτηκαν κλήση για μια 57χρονη Γαλλίδα τουρίστρια, η οποία τραυματίστηκε στο δεξί πόδι. Στην επιχείρηση διάσωσης συμμετείχαν 4 πυροσβέστες του κλιμακίου της Σητείας, 8 εθελοντές της ΕΔΕΑΚ, αστυνομικοί του Α.Τ. Σητείας και το ΕΚΑΒ που παρέλαβε την 57χρονη, μεταφέροντας την Γαλλίδα στο νοσοκομείο, όπως ανέφερε το cretapost. Αργότερα, μετά τις 9 το βράδυ, στην ίδια περιοχή χάθηκε ένα ζευγάρι τουριστών.

Ειδοποίησαν τις Αρχές μέσω κινητού, με δύο πυροσβέστες να φτάνουν στο φαράγγι και μετά από λίγη ώρα να τους εντοπίζουν, βοηθώντας τους να βρουν την έξοδο. Αμφότεροι ήταν καλά στην υγεία τους. Πριν μερικές ημέρες στο ίδιο φαράγγι χρειάστηκε και πάλι η παρέμβαση της Πυροσβεστικής, καθώς είχαν χαθεί πρόσκοποι.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 23:04