search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 02:54
MENU CLOSE

GNTM vs «Οκτώ Λέξεις»: Ποιος επικράτησε στην τηλεθέαση

09.09.2019 06:30
GNTM vs «Οκτώ Λέξεις»: Ποιος επικράτησε στην τηλεθέαση  - Media

 

Δυο «δυνατά χαρτιά» για ΣΚΑΪ και Star έκαναν χθες, Κυριακή την πρεμιέρα τους, με το κοινό να μένει πιστό τόσο στον Ανδρέα Γεωργίου που επιστρέφει με νέα σειρά, όσο και στο ριάλιτι μόδας που την περσινή χρονιά σημείωσε τεράστια επιτυχία.

Η πρώτη τηλεοπτική μάχη για τα δυο τηλεοπτικά προγράμματα πραγματοποιήθηκε, λοιπόν, και «νικητής» αναδείχθηκε το ριάλιτι μοντέλων του STAR.

Πιο συγκεκριμένα, στο δυναμικό κοινό το GNTM σημείωσε μέσο όρο 25,4% έναντι 18% που σημείωσαν οι «Οκτώ Λέξεις» στον ΣΚΑΪ, ενώ στη συνολική τηλεθέαση η σειρά του Ανδρέα Γεωργίου είχε ελαφρύ προβάδισμα με 21,1% έναντι 18,5% του GNTM.

Βέβαια, είναι ακόμα νωρίς για τελικά συμπεράσματα, ωστόσο, η διαφορά στο δυναμικό κοινό είναι σημαντική, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι το Twitter κατά τη διάρκεια του ριάλιτι μόδας πήρε… φωτιά με τα tweets να ξεπερνούν τις 15.000. Η συνέχεια της «μάχης» επί της οθόνης…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 02:44