search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 09:17
MENU CLOSE

Την συνέλαβαν γιατί μετέφερε παραισθησιογόνα …μανιτάρια

09.09.2019 07:13
Την συνέλαβαν γιατί μετέφερε παραισθησιογόνα …μανιτάρια  - Media

 

Σε μπελάδες μπήκε μια νεαρή συνεπιβάτιδα αυτοκινήτου το οποίο σταμάτησαν για έλεγχο αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. στο 292ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης, στο ύψος του Αλμυρού Μαγνησίας, όταν διαπιστώθηκε ότι ήταν «φορτωμένη» με ναρκωτικά διαφόρων ειδών.

Κατά την διάρκεια της έρευνας, οι αστυνομικοί ανακάλυψαν στην κατοχή της 27χρονης Ελληνίδας δύο τεμάχια από αποξηραμένα παραισθησιογόνα μανιτάρια βάρους 1,17 και 0,39 γραμμαρίου, αλλά και 0,91 γραμμάριο κρυσταλλικής μεθανφεταμίνης, μια καραμέλα τύπου ζελέ με έλαιο κάνναβης βάρους 2,64 γραμμαρίων καθώς και κατεργασμένη κάνναβη τύπου «σοκολάτας» βάρους 1,88 γραμμαρίου!
 

Έτσι, κατέσχεσαν τα ευρήματα και πέρασαν χειροπέδες στην 27χρονη, η οποία προσήχθη στην Ασφάλεια για περαιτέρω προανάκριση και για να σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος της για κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση, με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 09:16