06/03/2021 13:39:02

ΔΕΗ: Έκοψε το ρεύμα καρκινοπαθούς στην Ορεστιάδα

ΔΕΗ: Έκοψε το ρεύμα καρκινοπαθούς στην Ορεστιάδα - Media

 

Για τη διακοπή της ηλεκτροδότησης μιας καρκινοπαθούς που ζει σε ένα απομακρυσμένο χωριό της Ορεστιάδας μίλησε στην τηλεόραση του Open και συγκεκριμένα στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος 7:00» η Εύη Ορφανού, πρόεδρος του Συλλόγου Καρκινοπαθών βορείου Έβρου «Μαζί για τη ζωή».

Η γυναίκα αυτή διαμένει σε ένα απομακρυσμένο χωριό που ζήτημα είναι να έχει 10-15 κατοίκους. Λόγω οικονομικών δυσχερειών, δεν είχε τη δυνατότητα να αποπληρώσει τους λογαριασμούς ρεύματος στη ΔΕΗ.

Οπως γράφει σε ρεπορτάζ του το Εθνος, το θέμα άρχισε να υφίσταται από το 2015. Έκτοτε άρχισε να διογκώνεται το χρέος. Πήγαινε και τους έδινε προκαταβολή, αλλά δεν τη δέχονταν και έφτασε το ποσό στα 2.500 €.

Τελικά, καταφέραμε μέσω του συλλόγου να συγκεντρώσουμε 1.280 € και να τα δώσουμε, δηλαδή το 50%. Μιλάμε για μια γυναίκα καρκινοπαθή 48 ετών, που έχει ετήσιο εισόδημα 1.600 €. Η ΔΕΗ, δυστυχώς, είναι άκαμπτη...

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.