search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 17:48
MENU CLOSE

Πότε θα γίνει η κηδεία του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα: Τι ζητά η οικογένεια αντί στεφάνων

09.09.2019 11:09
Πότε θα γίνει η κηδεία του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα: Τι ζητά η οικογένεια αντί στεφάνων  - Media

 

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 63 ετών, βυθίζοντας στη θλίψη τόσο τους οικείους του όσο τους συναδέλφους, τους φίλους και τους αμέτρητους θαυμαστές του.

Η οικογένειά του μέσα από το λογαριασμό του στο Facebook ανακοίνωσε με οδύνη τον θάνατό του και ευχαρίστησε για τα κύματα συμπαράστασης, τονίζοντας ότι η διακριτικότητα και απλότητα είναι αυτό που θα ήθελε και ο ίδιος.

Λίγο αργότερα, με δεύτερη ανάρτηση ενημέρωσε ότι η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την Τετάρτη 11/9/19 στις 15:30 στο Κοιμητήριο Ζωγράφου. Επιπλέον, η οικογένεια παρακαλεί, αντί στεφάνων, να ενισχυθεί η πρωτοβουλία Ένωση “Μαζί για το παιδί”.

Σημειώνεται ότι πρόκειται για την ένωση όπου θα πήγαιναν τα έσοδα από τη -φιλανθρωπικού χαρακτήρια- συναυλία που θα πραγματοποιούταν αύριο στο Ηρώδειο, αλλά δεν πρόλαβε… 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 17:47