search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 02:41
MENU CLOSE

Ραγκούσης κατά κυβέρνησης για το διαβατήριο Μαρινάκη

09.09.2019 12:13
Ραγκούσης: Επτά ερωτήματα για την εκτόξευση των κρουσμάτων κορωνοϊού σε Πάρο και Αντίπαρο - Media

 

Τρεις ερωτήσεις απευθύνει προς την κυβέρνηση, και συγκεκριμένα τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μ. Χρυσοχοΐδη, ο Γιάννης Ραγκούσης, αναφορικά με την επιστροφή του διαβατηρίου στον επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη και βουλευτής Β’ Πειραιά του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει:

«Μόνο ερωτήματα προκαλούν τα τόσο καθυστερημένα κι ενοχικά αντανακλαστικά με τα οποία ο κ. Χρυσοχοίδης επιβεβαίωσε αργά το βράδυ της Κυριακής -πολλές μέρες μετά τα σχετικά δημοσιεύματα- πως η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει πράγματι επιστρέψει το διαβατήριο στον κ. Μαρινάκη από τέλη Αυγούστου.

Συγκεκριμένα, ο κ. Χρυσοχοίδης οφείλει να δώσει άμεσα τις εξής απαντήσεις σχετικά με την αίτηση του κ. Μαρινάκη που ενέκρινε η κυβέρνηση:

1.Ποια ημερομηνία ακριβώς ζήτησε να ταξιδέψει εκτός Σένγκεν και σε ποια συγκεκριμένη χώρα;

2.Για λόγους υγείας ή θάνατο συγγενικού του προσώπου ζήτησε να ταξιδέψει;

3.Το πιο σοβαρό. Πώς είναι δυνατόν η σημερινή κυβέρνηση να του επέστρεψε το διαβατήριο για την περίοδο αυτών των δύο μηνών, όταν γνωρίζει ότι εντός αυτής και συγκεκριμένα στις 27 Σεπτεμβρίου, ξεκινά η δίκη σε βαθμό κακουργήματος στην οποία ο κ. Μαρινάκης είναι κατηγορούμενος για την υπόθεση των στημένων αγώνων στο ελληνικό ποδόσφαιρο; Η δίκη της 27ης Σεπτεμβρίου καθώς και η ποινική δίωξη σε βάρος του για το Noor1 ήταν οι λόγοι για τους οποίους μέχρι να αλλάξει κυβέρνηση, οι αρχές δεν του επέστρεφαν το διαβατήριο.»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15