18/09/2020 10:21:16

Κόντρα Πιρς Μπρόσναν-Πιρς Μόργκαν για τον ρόλο του Τζέιμς Μποντ

Κόντρα Πιρς Μπρόσναν-Πιρς Μόργκαν για τον ρόλο του Τζέιμς Μποντ - Media

 

Είναι καιρός ο ρόλος του Τζέιμς Μποντ να περάσει σε γυναικεία «χέρια». Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει ο πρώην πράκτορας 007 Πιρς Μπρόσναν, προκαλώντας την εκρηκτική αντίδραση του παρουσιαστή Πιρς Μόργκαν.

Ο Βρετανός ηθοποιός πρωταγωνίστησε σε τέσσερις ταινίες της επιτυχημένης κινηματογραφικής σειράς και υποστηρίζει ότι η Λασάνα Λιντς, η οποία κάνει μία εμφάνιση ως Μποντ στη νέα ταινία «No Time to Die», θα μπορούσε να αναλάβει τη συνέχεια του ρόλου.

«Ναι» δήλωσε στο «The Hollywood Reporter» ο πρώην Μποντ, «νομίζω ότι έχουμε δει τα τελευταία 40 χρόνια στον ρόλο άντρες, να ξεφύγουν από αυτό και να βάλουν μια γυναίκα. Νομίζω ότι θα ήταν ευχάριστο, θα ήταν συναρπαστικό».

Ωστόσο ο Μπρόσναν εξέφρασε την αμφιβολία, ότι η αλλαγή μπορεί να πραγματοποιηθεί υπό τους σημερινούς παραγωγούς: «Δεν νομίζω ότι θα συμβεί με τους Μπρόκολι. Δεν νομίζω ότι θα συμβεί κάτω από το δικό τους βλέμμα», είπε.

Πρόσθεσε ότι ο Μποντ πρέπει να συμβαδίσει με την εποχή και να αντικατοπτρίζει κινήσεις όπως το #MeToo, το οποίο ονόμασε «σχετικό και σημαντικό».

Απαντώντας στα σχόλια του ηθοποιού, ο παρουσιαστής της εκπομπής «Καλημέρα Βρετανία» Πιρς Μόργκαν είπε ότι όλα αυτά είναι μία «αξιολύπητη ανοησία» και ισχυρίστηκε ότι «η εκστρατεία για να σωθεί ο Τζέιμς Μποντ ξεκινά εδώ [στην εκπομπή του]».

Το παραλήρημα του παρουσιαστεί συνεχίστηκε λέγοντας ότι δεν μπορεί να αλλάξει ο Τζέιμς Μποντ με μια γυναίκα, χρησιμοποιώντας απαράδεκτους χαρακτηρισμούς και πρόσθεσε: «Ήταν ο τελευταίος τύπος, ελαφρώς των σπηλαίων, που ρίχνει μια γυναίκα πάνω στον ώμο του, και μέχρι το πρωί την έχει κάνει δική του».

Και πρόσθεσε σαρκαστικά: «Και δεν θα μπορούμε να έχουμε κάτι τέτοιο, οι γυναίκες δεν θέλουν το σεξ πια».

Η 25η ταινία του Μποντ με τίτλο «No Time to Die» έχει προγραμματιστεί να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 3 Απριλίου 2020.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.