search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 07:58
MENU CLOSE

Από Δευτέρα το νέο πρόγραμμα του Action24

09.09.2019 16:57
Από Δευτέρα το νέο πρόγραμμα του Action24 - Media

 

Τη Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου αρχίζει το νέο πρόγραμμα του Action 24.

Η ενημέρωση αρχίζει το απόγευμα, πριν τα κεντρικά δελτία ειδήσεων, με το Briefing, την ανοιχτή δημοσιογραφική σύσκεψη του action 24, που παρουσιάζει ο Γιώργος Πιέρρος καθημερινά 18.30 –20.00 με τη συμμετοχή δημοσιογράφων και αναλυτών (Γιάννης Πολίτης, Δημήτρης Τάκης, Μάκης Προβατάς, Γιώργος Μουρούτης, Λίνα Παπαδάκη, Παύλος Ελευθεριάδης, Μαριάννα Πυργιώτη, Γιάννης Αγουρίδης, Μαρίνα Ρήγου, Κώστας Πασακυριάκος, Δημήτρης Σακελλάρης).

Στη συνέχεια, η «μπάλα» πάει στον Σταύρο Κουράκο με το Sport News, παρουσιάζοντας την αθλητική επικαιρότητα, κάθε βράδυ, 20.00 – 21.00.

Στις 21.00 στο ανανεωμένο Brainstorming ο Σταμάτης Ζαχαρός θα έχει δίπλα του την Κατερίνα Δούκα.

Στις 22.00 κάθε βράδυ από Δευτέρα – Πέμπτη, ο Γιώργος Κουβαράς με το Evening Report παρουσιάζει και αναλύει την ατζέντα της ημέρας. Μαζί του ο Αντώνης Παπαγιαννίδης, η Χριστίνα Κοραή, η Μαρία Καρακλιούμη, ο Παναγιώτης Δουδωνής και από αυτή τη σεζόν και ο καθηγητής και πρώην βουλευτής Δημήτρης Σεβαστάκης σε ρόλο πολιτικού σχολιαστή.

Τη σκυτάλη παίρνει κάθε Δευτέρα βράδυ στις 11.30 στο τραπέζι των Αντιθέσεων ο Δημήτρης Τάκης.

Κάθε Τρίτη στις 11.30 ο Γιάννης Πολίτης συνεχίζει με το X2 την επισκόπηση και την ανάλυση των πολιτικών εξελίξεων και όχι μόνο, με πρόσωπα – σημεία αναφοράς.

Κάθε Τετάρτη στις 11.30 ο Μάκης Προβατάς με το «Προσοχή, εκτελούνται λόγια» σπάει τα στερεότυπα και αναδεικνύει την άλλη πλευρά επωνύμων και ανώνυμων πρωταγωνιστών της ζωής.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 07:58