search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 05:09
MENU CLOSE

Αντιπαράθεση Καραπαπά-Γ. Σαββίδη για την επίθεση

09.09.2019 17:04
Αντιπαράθεση Καραπαπά-Γ. Σαββίδη για την επίθεση - Media

 

«Αιχμές» μέσω των social media αντάλλαξαν οι Κώστας Καραπαπάς και Γιώργος Σαββίδης, με αφορμή την επίθεση που έγινε στην ομάδα Κ-16 του Ολυμπιακού στη Θεσσαλονίκη.

Διαδικτυακή αντιπαράθεση -αναφορικά με το θλιβερό περιστατικό της επίθεσης στην ομάδα Κ-16 του Ολυμπιακού στη Θεσσαλονίκη- είχαν οι Κώστας Καραπαπάς και Γιώργος Σαββίδης.

Αρχικά ο αντιπρόεδρος των «ερυθρόλευκων» σχολίασε με ανάρτησή του στο facebook:

«Ακόμα να καταδικάσει το αίσχος της επίθεσης σε 15χρονα παιδάκια απο 100 δειλούς οπλισμένους με μαδέρια, ο Γιωργάκης που κατά τα άλλα σχολιάζει στο ίνσταγκραμ απο την απόλυση του Άγγελου μέχρι τη Eurovision.

Αλλά πώς να την καταδικάσουν όταν με αυτά που κάνουν και λένε ουσιαστικά οπλίζουν τα χέρια των κάφρων»;

 

Κάτι που προκάλεσε την απάντηση από την πλευρά του μέλους του Δ.Σ. του ΠΑΟΚ, που έγραψε στο instagram (ταγκάροντας μάλιστα και τον Λευτέρη Αυγενάκη):

«Κ. Τσέλσι, το να καπηλεύεσαι ένα τέτοιο θλιβερό συμβάν μόνο και μόνο για να υπηρετήσεις την επικοινωνιακή πολιτική λάσπης που σε χαρακτηρίζει, δείχνει ακόμη μια φορά το ποιόν σου.

ΥΓ. Κατακριτέος και καταδικαστέος όποιος στερεί το δικαίωμα της ελεύθερης βούλησης ειδικά σε παιδάκια.

ΥΓ1: Πρέπει γρήγορα να βρεθούν οι υπεύθυνοι παραβατικών συμπεριφορών με άξονα τον αθλητισμό. Άτομα που καίνε τρένα στο οποίο υπήρχαν γυναικόπαιδα, τους οδηγούς των λευκών polo, τους εγκληματίες που ξυλοκοπούν διαιτητές, άτομα που επιτίθενται σε παιδιά, άτομα που ξυλοκοπούν γυναίκα, δεν έχουν θέση ανάμεσά μας».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 01:30