search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 00:44
MENU CLOSE

«Η φωνή σου ρε Λαυρέντη είναι αληθινή, περήφανη και ελεύθερη» – Ο Σαββόπουλος αποχαιρετά τον Μαχαιρίτσα

09.09.2019 17:44
«Η φωνή σου ρε Λαυρέντη είναι αληθινή, περήφανη και ελεύθερη» - Ο Σαββόπουλος αποχαιρετά τον Μαχαιρίτσα - Media

 

Με μια φορτισμένη συγκινησιακή ανάρτηση και το τραγούδι που ερμήνευσαν παρέα, το «τι ζητάω» ο Διονύσης Σαββόπουλος αποχαιρέτησε τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα.

Ο Σαββόπουλος περιγράφει τις συνεργασίες τους και την ψυχούλα του καλλιτέχνη που έφυγε τόσο πρόωρα από τη ζωή τα χαράματα της Δευτέρας.

Δείτε την ανάρτηση του Διονύση Σαββόπουλου:

«Γεια σου ρε Λαυρέντη! Συνθέτη εσύ μεγάλων επιτυχιών, τραγουδιστή με φωνή όχι ωραία αλλά πολύ γοητευτική και εντελώς δική σου. Παίξαμε πολλές νύχτες μαζί, εσύ και εγώ. Εσύ άλλοτε σαν μουτρωμένο παιδί και άλλοτε σαν καλόκαρδος καπετάνιος με πλούσιο γέλιο.

Οι χαρισματικοί και ευαίσθητοι άνθρωποι σαν και εσένα είναι κατά βάθος ντροπαλοί και όταν τολμήσουν πια, να βγουν έξω και να τα πουν –αισθήματα, σκέψεις, γρατσουνιές- είναι σαν να χάνουν το έδαφος κάτω απ΄τα πόδια τους και τότε πάνε να ακουμπήσουν σε κάτι που μοιάζει με θυμό και άλλοτε με ξεγνοιασιά. Τέλος πάντων.

Αιωνίως παρούσα η φωνή σου ρε Λαυρέντη, γιατί είναι αληθινή, περήφανη και ελεύθερη. Ζωή σε εσάς Ελένη, Μαρία Κλάρα, Σωκράτη και σε εσάς καλοί μου ομότεχνοι, διότι χάσαμε έναν διακεκριμένο συνάδελφο, έναν αγαπημένο. Γλυκό φθινοπωράκι σου εύχομαι Λαυρέντη μου και σε χαιρετώ».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 00:44