search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:58
MENU CLOSE

«Το “κτήνος” της Λαμίας είναι ο πατέρας μου, με χτυπούσε με μπετόβεργες» – Συγκλονίζει ο ηθοποιός Άκης Δήμας

09.09.2019 19:00
«Το "κτήνος" της Λαμίας είναι ο πατέρας μου, με χτυπούσε με μπετόβεργες» - Συγκλονίζει ο ηθοποιός Άκης Δήμας - Media

 

Η υπόθεση είχε σοκάρει πριν από λίγους μήνες την ελληνική κοινωνία, καθώς ο πατέρας του ηθοποιού κατηγορείτο ότι κακοποιούσε και εξέδιδε την κόρη του, που είχε νοητική υστέρηση. Ο 53χρονος προφυλακίστηκε πριν από λίγους μήνες με την κατηγορία της κατάχρησης σε ασέλγεια σε βάρος της κόρης του.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό Star, που επικαλείται ρεπορτάζ της εφημερίδας Πρώτο Θέμα, ο Άκης Δήμας αποκάλυψε ότι τα πέντε παιδιά της οικογένειας ζούσαν σε ένα σπίτι-τρώγλη και περιγράφει τα βασανιστήρια που έζησε στα χέρια του «κυρίου» όπως τον αποκαλεί.

Ο ηθοποιός υποστηρίζει ότι ο πατέρας του τον χτυπούσε με μπετόβεργες, τον έβαζε να δουλεύει και τον βασάνιζε. Σύμφωνα πάντα με το Star, έφυγε από το σπίτι του όταν ήταν 17 χρονών, σπούδασε με τη βοήθεια του παππού του και άλλαξε το όνομά του.

Τώρα κάνει τα πρώτα του βήματα στο θέατρο και την τηλεόραση και προσπαθεί να βρει κάποιο ίδρυμα για την αδερφή του που είναι ΑμΕΑ.

Πηγή: reader

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:57