search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 11:42
MENU CLOSE

Τρεις συλλήψεις για φθορές σε ΙΧ κι επίθεση σε υπάλληλο σε Ριζούπολη, Πατήσια

09.09.2019 19:10
«Μαμά, ήρθε το τέλος μας»: Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες μητέρας και κόρης από τη Μανωλάδα (Videos) - Media

 

Τρία άτομα συνελήφθησαν για φθορές σε αυτοκίνητα σε Ριζούπολη και Πατήσια καθώς και για σωματική βλάβη σε υπάλληλο αθλητικού σωματείου.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, συνελήφθησαν τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα στα Πατήσια, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, δύο αλλοδαποί ηλικίας 17 και 19 ετών και 18χρονος ημεδαπός, για τα – κατά περίπτωση – αδικήματα της φθοράς ξένης ιδιοκτησίας, απλής σωματικής βλάβης και απείθειας.

Νωρίτερα οι τρεις συλληφθέντες είχαν προκαλέσει φθορές σε δύο (2) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα έξω από το Στάδιο “Γ. Καμάρας” στη Ριζούπολη και είχαν επιτεθεί με χρήση σωματικής βίας σε 27χρονο ημεδαπό, υπάλληλο αθλητικού Σωματείου, ο οποίος εξήλθε του Σταδίου όταν αντελήφθη τις φθορές.

Στη συνέχεια μετέβησαν στην οδό Πατησίων στα Πατήσια, όπου προκάλεσαν φθορές σε άλλο Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο, αστυνομικοί όμως της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που πραγματοποιούσαν αναζητήσεις, τους εντόπισαν και τους συνέλαβαν.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Πατησίων, θα οδηγηθούν αύριο στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Οι αλλοδαποί ειναι αλβανικής καταγωγής, ενώ ο τραυματίας υπάλληλος εργάζεται στον Απόλλωνα Σμύρνης.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 11:42