search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:39
MENU CLOSE

Σαμαράς για υπόθεση Novartis: Έχω κατονομάσει τον περίφημο «Ρασπούτιν»

10.09.2019 11:50
Σαμαράς για υπόθεση Novartis: Έχω κατονομάσει τον περίφημο «Ρασπούτιν» - Media

 

Με την κατάθεση του πρώην Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά συνεχίστηκε σήμερα η έρευνα των αντεισαγγελέων του Αρείου Πάγου, Ευάγγελου Ζαχαρή και Λάμπρου Σοφουλάκη συνεχίστηκε σήμερα η προκαταρκτική εξέταση για τους χειρισμούς στην υπόθεση της Novartis.

Ο κ. Σαμαράς εξερχόμενος από το κτίριο του Αρείου Πάγου δήλωσε «ό, τι είχα να πω για την άθλια αυτή σκευωρία το είπα απο την πρώτη στιγμή».

Σε ερώτηση των δημοσιογράφων εάν κατανόμασε τον περίφημο «Ρασπούτιν» ο πρώην Πρωθυπουργός απάντησε πως το έχει κάνει προ πολλού.

Υπενθυμίζεται ότι σε συνέντευξή του, ο πρώην πρωθυπουργός είχε αποκαλύψει ότι πίσω από το συγκεκριµένο προσωνύµιο είναι ο πρώην αναπληρωτής υπουργός ∆ικαιοσύνης, αρµόδιος για θέµατα ∆ιαφθοράς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αντώνης Σαμαράς κατέθεσε πολυσέλιδο υπόμνημα έκτασης 32 σελίδων ενώπιον των αντεισαγγελέων του Αρείου Πάγου επικαλούμενος όσα νέα στοιχεία έχουν προκύψει για την υπόθεση για τα πρόσωπα που ήδη είχε καταμηνύσει για στοχοποίησή του στη υπόθεση , όπως τον πρωην αναπληρωτή υπουργό δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλο και τον τέως πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:39