search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:46
MENU CLOSE

Ο Τζόνσον προσπαθεί να πείσει ακόμα και… μαθητές: Θα πετύχω Brexit με συμφωνία

10.09.2019 14:42
Ο Τζόνσον προσπαθεί να πείσει ακόμα και... μαθητές: Θα πετύχω Brexit με συμφωνία - Media
 
Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον δήλωσε σήμερα ότι θα καταφέρει να πετύχει μια συμφωνία για το Brexit και να οδηγήσει τη χώρα στην έξοδο από την Ευρωπαϊκή Ένωση στις 31 Οκτωβρίου.
 
“Θα φτάσουμε σε μια συμφωνία, εργαζόμαστε πολύ σκληρά για να πετύχουμε μια συμφωνία”, είπε ο Τζόνσον μιλώντας σε μαθητές ενός σχολείου. “Βρισκόμουν στην Ιρλανδία χθες για να μιλήσω στους Ιρλανδούς φίλους μας για το πώς θα το κάνουμε. Και θα πάμε στις Βρυξέλλες και θα συζητήσουμε με μερικές άλλες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες”, πρόσθεσε.
 
“Υπάρχει ένας τρόπος να πετύχουμε μια συμφωνία αλλά θα χρειαστεί πολλή σκληρή δουλειά. Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι να αποχωρήσουμε χωρίς συμφωνία”, συνέχισε. “Εάν είναι απολύτως αναγκαίο, θα αποχωρήσουμε χωρίς συμφωνία”, επέμεινε ο Βρετανός πρωθυπουργός.
 
Ο Τζόνσον χαρακτήρισε τέλος “μεγάλη ανοησία” το γεγονός ότι ορισμένοι τον θεωρούν “αντιδημοκρατικό”. “Αυτή η ιστορία, για το ότι είμαι αντιδημοκρατικός… κάντε μου τη χάρη, είναι μεγάλη ανοησία”, είπε.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:45