search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 02:24
MENU CLOSE

Πανικός στον αέρα πάνω από το Βερολίνο: Ισχυρές αναταράξεις αφήνουν 13 τραυματίες σε πτήση της Eurowings

10.09.2019 14:43
Πανικός στον αέρα πάνω από το Βερολίνο: Ισχυρές αναταράξεις αφήνουν 13 τραυματίες σε πτήση της Eurowings - Media

 

Δεκατρείς άνθρωποι τραυματίστηκαν, ένας εκ των οποίων σοβαρά, όταν πτήση της Eurowings από την Ιταλία προς το αεροδρόμιο Τένγκελ του Βερολίνου συνάντησε ισχυρές αναταράξεις πάνω από τη γερμανική πρωτεύουσα.

Τραύματα στο κεφάλι, κάταγμα στα δάχτυλα, βαθιά κοψίματα είναι κάποια από τα τραύματα που υπέστησαν τα δεκατρία άτομα που χρειάστηκε, μετά προσγείωση του αεροσκάφους, να μεταφερθούν σε νοσοκομείο.

Το περιστατικό σημειώθηκε σε ύψος 9.000 μέτρων, σύμφωνα με εκπρόσωπο της εταιρείας. Ο πιλότος αμέσως άναψε την φωτεινή ένδειξη «προσδεθείτε» ενώ στα γερμανικά και αγγλικά ειδοποίησε τους επιβάτες να περάσουν τις ζώνες ασφαλείας τους. Ωστόσο κάποιοι επιβάτες αγνόησαν την προειδοποίηση με αποτέλεσμα να τραυματιστούν, όταν άρχισαν οι ισχυρές αναταράξεις.

Στο αεροδρόμιο περίμεναν ασθενοφόρα για την μεταφορά των τραυματιών σε νοσοκομεία.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:48