search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:44
MENU CLOSE

Στραγγάλισε την πρώην του, την έθαψε στον κήπο και είδε πορνό (Photos)

10.09.2019 15:21
Στραγγάλισε την πρώην του, την έθαψε στον κήπο και είδε πορνό (Photos) - Media

 

Για τη δολοφονία της 34χρονης Γαλλίδας κινηματογραφίστριας, πρώην συντρόφου του κατηγορείται ένας 32χρονος κασκαντέρ.

Συγκεκριμένα, ο Κίριλ Μπελορούσοφ φέρεται να στραγγάλισε τη Λορελάιν Γκαρσία-Μπερτό με σχοινί. Έπειτα, έδεσε τα χέρια και τα πόδια της και τύλιξε το γυμνό σώμα της με σακούλες σκουπιδιών.

Στη συνέχεια, την έθαψε σχεδόν στον κήπο της στο διαμέρισμά της, στο νοτιοδυτικό Λονδίνο.

Ωστόσο, δεν σταμάτησε εκεί. Μπήκε στο σπίτι της και παρακολούθησε για 11 λεπτά ταινία ενηλίκων στο PornHub, ενώ έστειλε μηνύματα σε φίλους της με το τηλέφωνό της.

Στα μηνύματα στο κινητό της αναφερόταν ότι πήγαινε για ψώνια και θα έβγαινε ραντεβού με έναν κτηνίατρο. Όταν μία από τις φίλες της ζήτησε να της στείλει φωτογραφία από τις αγορές της, αλλά δεν τις έλαβε ποτέ, τότε κατάλαβε ότι κάτι ύποπτο συνέβαινε.

Ο Μπελορούσοφ έστειλε μήνυμα και στον αδερφό της, στο οποίο του έλεγε να προσέχει την αδερφή του και να μην την αφήσει να κάνει μπότοξ ή κάποια βλακεία.

Οι αρχές εντόπισαν το DNA του στη θηλιά γύρω από τον λαιμό της γυναίκας. Ο ίδιος αρνείται την ενοχή του και η δίκη βρίσκεται σε εξέλιξη.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10