search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 12:00
MENU CLOSE

Ο Μπογδάνος «αδειάζει» Δένδια: «Προδοτική» η Συμφωνία των Πρεσπών

10.09.2019 15:28
Μπογδάνος: Δεν θέλω να σκεφτώ ότι ο Ερντογάν άνοιξε τις «στρόφιγγες» όταν άλλαξε η κυβέρνηση (Video) - Media

 

Σε πλήρη αντίθεση με την επίσημη γραμμή της κυβέρνησης, όπως αυτή εκφράστηκε, με απόλυτη καθαρότητα, από τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Δένδια, ότι, δηλαδή, η συμφωνία των Πρεσπών δεν είναι «προδοτική» (όπως υποστηριζόταν και από στελέχη της ΝΔ προεκλογικά) και ότι πιθανή απόπειρα αναθεώρησής της μπορεί να αποβεί εξαιρετικά επικίνδυνη για τη χώρα, εμφανίζεται ο βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος, Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Μόλις μια μέρα μετά τις δηλώσεις Δένδια, ο Κ. Μπογδάνος, «άδειασε» πλήρως τον ΥΠΕΞ, γράφοντας στο Twitter: «Ο ΥΠΕΞ ορθώς ίσως αποφεύγει τον όρο “προδοσία” με την νομική έννοια του αρ. 143ΠΚ. Εντούτοις, εδώ έχουμε ηθικά μια συμφωνία απολύτως προδοτική της εμπιστοσύνης του ελληνικού λαού σε μια συγκυβέρνηση που ανέβηκε με εθνολαϊκιστικό λόγο και τελικά εκποίησε την μακεδονική ταυτότητα».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 12:00