search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:40
MENU CLOSE

Βόμβα: Στον ΑΝΤ1 το Euro 2020!

10.09.2019 19:31
Βόμβα: Στον ΑΝΤ1 το Euro 2020! - Media

 

Είδηση μεγατόνων αποκάλυψε ο Τζώρτζης Ποφάντης κατά την παρουσίαση προγράμματος του ΑΝΤ1 που γνωστοποίησε ότι η τελική φάση του Euro 2020 θα μεταδοθεί από το κανάλι του Αμαρουσίου.

Το κανάλι του Αμαρουσίου εκμεταλλεύθηκε το γεγονός ότι πλέον η ΕΡΤ εφαρμόζει μία σφιχτή οικονομική πολιτική και έκανε την κίνηση ματ με την απόκτηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της μεγάλης γιορτής του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Η είδηση ανακοινώθηκε επισήμως στην παρουσίαση του προγράμματος του ΑΝΤ1.

Όταν πήρε τον λόγο ο Τζώρτζης Ποφάντης, διευθυντής προγράμματος του καναλιού του Αμαρουσίου δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά του ως… ποδοσφαιρόφιλος όπως δήλωσε χαρακτηριστικά.

Σημειώνεται ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο ΑΝΤ1 έκανε κρούση για δικαιώματα μεγάλης ποδοσφαιρικής διοργάνωσης. Είχε καταθέσει πρόταση ύψους περίπου 9 εκατομμυρίων για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Μουντιάλ της Ρωσίας του 2018. Ωστόσο η ΕΡΤ κατάφερε να τα εξασφαλίσει δίνοντας 10.500.000 ευρώ.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά η αρμόδια εταιρεία για τα τηλεοπτικά δικαιώματα ζήτησε από την ΕΡΤ 8,5 εκατομμύρια ευρώ με την δημόσια τηλεόραση να αντιπροτείνει μείωση του κόστους. Όπως φαίνεται η πρόταση του ΑΝΤ1 ήταν κοντά στις απαιτήσεις και έγινε το deal.

Ο ΑΝΤ1 ενισχύει έτσι το πρόγραμμά του με μία εξαιρετικά δημοφιλή διοργάνωση, ακόμη και χωρίς τη συμμετοχής της Ελλάδας. Ακόμα είναι η πρώτη φορά που είτε Euro, είτε Μουντιάλ δε θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ.

Πηγή: SDNA

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:40