search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 02:55
MENU CLOSE

«Κεραυνοί» Λοβέρδου: Θα νικήσω την ελεεινή πολιτική σκευωρία Novartis – Τίποτε δεν θα περάσει

11.09.2019 12:11
Προανακριτική Novartis: Διαψεύδει ο Λοβέρδος ότι ταξίδεψε με τον Αγγελή - Τι υποστηρίζει η Τουλουπάκη - Media

 

Σφοδρή ήταν η αντίδραση του Ανδρέα Λοβέρδου με αφορμή τη διαβίβαση στη Βουλή δικογραφίας για την «ελεεινή πολιτική σκευωρία για τη Novartis», όπως αναφέρει. Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Κινήματος Αλλαγής δηλώνει συγκριμένα: «Σκευωρία Novartis: Ώρα μηδέν! Δεν έχω ανάγκη και δεν θα χρησιμοποιήσω κανένα απολύτως υπουργικό προνόμιο και καμία κοινοβουλευτική ασυλία. Την ελεεινή πολιτική σκευωρία Novartis θα τη νικήσω με τα μέσα άμυνας και επίθεσης που διαθέτει κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνας και θα συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις στην παραδειγματική τιμωρία όσων έχουν εμπλακεί στο κακούργημα της κατάχρησης εξουσίας».

Σύμφωνα με τον κ. Λοβέρδο «η ένδεια της “δικογραφίας” που διαβιβάστηκε σήμερα στη Βουλή με λιγότερα ψευτοστοιχεία και με την πολύ καθυστερημένη αρχειοθέτηση του “ξεπλύματος” αποτελεί συνέχεια της προηγηθείσας αστήρικτης και αθεμελίωτης εισαγγελικής ενέργειας», και υποστηρίζει ότι «μοναδικός σκοπός πλέον είναι η εκ των υστέρων αυτοδικαιολόγηση των εισαγγελικών λειτουργών που ταλαιπώρησαν δέκα πολιτικά πρόσωπα και τη χώρα για δύο ολόκληρα χρόνια και υπονόμευσαν καίριους θεσμούς του δημοκρατικού πολιτεύματος. Η σημερινή εξέλιξη βάζει βουλοκέρι και υποστασιοποιεί την τέλεση της κατάχρησης εξουσίας. Τίποτε δεν θα περάσει!».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15