19/10/2019 19:43:19
18.4.2012

Στον ΣΥΡΙΖΑ το… Άρμα Πολιτών

Στον ΣΥΡΙΖΑ το… Άρμα Πολιτών - Media

Μπορεί ο Γιάννης Δημαράς να αποφάσισε να συνεργαστεί με τον Πάνο Καμμένο αλλά επτά από τα μέλη της Γραμματείας του Άρματος Πολιτών, εξέφρασαν την αντίδρασή τους και είναι πιθανό ακόμη και σήμερα να ανακοινώσουν την προσχώρησή τους στον ΣΥΡΙΖΑ.

Στην ανακοίνωση που υπογράφουν δέκα στελέχη του κόμματος  -εκ των οποίων τα επτά μέλη της Πολιτικής Γραμματείας- τονίζουν ότι: «Ένα άρμα που θα είναι χωρίς τις ρόδες και τα άλογα» αν «το πάρει μαζί του ο κ. Δημαράς πηγαίνοντας στο κόμμα του Καμμένου».

Τα συγκεκριμένα στελέχη αρνούνται να συμπράξουν με τον Π. Καμμένο και σύμφωνα με πληροφορίες, μπορεί και μέσα στην ημέρα να ανακοινώσουν την προσχώρησή τους στον ΣΥΡΙΖΑ.

Την ανακοίνωση με την οποία αντέδρασαν στην συνεργασία με τον Πάνο Καμμένο, υπογράφουν οι περιφερειακοί σύμβουλοι Αττικής Στάθης Παναγούλης και Νάσος Αθανασίου, ο υπεύθυνος Νεολαίας Σταύρος Τασιόπουλος, και τα μέλη της πολιτικής γραμματείας Αλέξης Χαλαζιάς, Σωτήρης Κοντονάσιος, Κώστας Σιδηρόπουλος, Κώστας Καραχάλιος, Σπύρος Ζαβιτσάνος, Γεωργία Γεννιά και Στάθης Διομήδης.

Εκλογικές συνεργασίες

Σύμφωνα με πληροφορίες, εντός της ημέρας θα ανακοινωθούν από τον ΣΥΡΙΖΑ μεταξύ άλλων, οι υποψηφιότητες του Νάσου Αθανασίου στην Περιφέρεια Αττικής, του Στάθη Παναγούλη, πιθανότατα στην Β΄ Αθηνών, καθώς και άλλων στελεχών.

Οι εξελίξεις αυτές, εκ των πραγμάτων, αποτελούν στην πράξη διάσπαση του «Άρματος Πολιτών».

πηγή: real.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.