search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:51
MENU CLOSE

Τα περιουσιακά της Μπρίτνεϊ Σπίαρς διαχειρίζεται ο πατέρας της (Photos)

11.09.2019 15:52
Τα περιουσιακά της Μπρίτνεϊ Σπίαρς διαχειρίζεται ο πατέρας της (Photos) - Media

 

Ο πατέρας της Μπρίτνεϊ Σπίαρς εξακολουθεί να προσέχει και να διατηρεί την περιουσία της.

Σύμφωνα με το TMZ, ο 67χρονος εξακολουθεί να έχει τον έλεγχο των οικονομικών της σταρ, συμπεριλαμβανομένων των επενδύσεων και των επιχειρηματικών συμφωνιών, παρά τις αναφορές αυτής της εβδομάδας ότι είχε παραδώσει επίσημα όλη την εξουσία στα οικονομικά της κόρης του στον συνεργάτη του Jodi Montgomery.

Το μόνο πράγμα από το οποίο έχει παραιτηθεί Τζέιμι σε σχέση με την κόρη του, είναι οι ευθύνες όταν πρόκειται για αποφάσεις που αφορούν τα ιατρικά και προσωπικά θέματα της κόρης του.

Σύμφωνα με τη δημοσίευση, ο δικαστής που έχει αναλάβει την υπόθεση θα λάβει μια κριτική έκθεση μέσω δικαστικού επιμελητή την επόμενη εβδομάδα και στη συνέχεια θα αποφασίσει εάν ο Τζέιμι έχει κάνει καλή δουλειά με τη δράση του στα οικονομικά της κόρης του μέχρι τώρα.

Ο Jamie ανέφερε για πρώτη φορά την υγεία του ως λόγο για τον οποίο παραιτήθηκε από τις μισές ευθύνες του και έχει τώρα αποκαλυφθεί ότι θα κάνει χειρουργική επέμβαση αστραγάλου που θα χρειαστεί δέκα εβδομάδες για να αναρρώσει.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:49